Welke Programma's Gebruiken Ontwerpers?

Inhoudsopgave:

Welke Programma's Gebruiken Ontwerpers?
Welke Programma's Gebruiken Ontwerpers?

Video: Welke Programma's Gebruiken Ontwerpers?

Video: Welke Programma's Gebruiken Ontwerpers?
Video: Dag van de Jonge Ontwerper 2021 - Publiek programma 2024, Mei
Anonim

Er zijn een aantal functierijke apps die zijn ontworpen om mockups, schetsen en afgewerkte ontwerpproducten te maken. Deze programma's bevatten een onbeperkte set tools waarmee een specialist het gewenste project kan ontwikkelen, zonder het te beperken in de beschikbare tools voor het bouwen van een bedachte oplossing.

Welke programma's gebruiken ontwerpers?
Welke programma's gebruiken ontwerpers?

instructies:

Stap 1

3Ds Max is een gerenommeerde multifunctionele applicatie voor het maken van 3D-modellen in realtime. Deze softwaretool wordt gebruikt in interieurontwerp, het tekenen van driedimensionale grafische modellen voor het schrijven van complexe programma's en games. De app is populair bij architecten, ingenieurs, ontwerpers en tekenaars. Het softwarepakket biedt vele benaderingen van 3D-modellering en wordt erkend als een van de meest functionele en populaire ontwerptools.

Stap 2

Adobe Photoshop biedt gebruikers een verscheidenheid aan penselen, filters, plug-ins en instellingen voor het maken van professionele afbeeldingen. Met de tools die in het programma zijn ingebouwd, kan de ontwerper een lay-out maken voor de toekomstige website. De applicatie wordt veel gebruikt voor het maken van kledingontwerpen, huisstijlen voor bedrijven, logo's en interieurs.

Stap 3

Adobe Dreamweaver is een pakket voor het maken van professionele interfaces voor websites. De applicatie implementeert het principe van visuele bewerking, waardoor u dynamisch volwaardige markeringen kunt maken door ontwerpelementen met de muis te verplaatsen. Het programma is ook in staat om zelfstandig hoogwaardige code te genereren, wat de daaropvolgende lay-out vereenvoudigt. Met behulp van de ingebouwde teksteditor met volledige functionaliteit kan de ontwerper de benodigde scripts direct schrijven om de benodigde elementen toe te voegen en de benodigde instellingen te gebruiken.

Stap 4

Adobe Illustrator wordt door ontwerpers op verschillende gebieden gebruikt. Het programma is een vector grafische editor die wordt gebruikt om digitale afbeeldingen, verschillende illustraties en tijdschriften te maken. De applicatie wordt gebruikt voor de ontwikkeling van drukwerk, websites, interactieve interface-elementen en het ontwerp van mobiele applicaties.

Stap 5

Er zijn ook een aantal andere programma's die veel worden gebruikt door ontwerpers bij het bouwen van hun projecten. Adobe Premiere is een applicatie voor het werken met driedimensionale afbeeldingen, het bouwen van videoscènes en het ontwerpen van verschillende video's. Unity Pro wordt gebruikt door professionals die 3D-modellen willen ontwikkelen voor de huidige generatie consoles. Maya zal een goede en volledig functionele oplossing zijn voor het bouwen van 3D-animaties en fungeert als een goed alternatief voor 3Ds Max. ToonBoom Studio maakt professionele creatie van 2D-graphics mogelijk.

Aanbevolen: