Hoe Maak Je Een Foto Als Screensaver

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Foto Als Screensaver
Hoe Maak Je Een Foto Als Screensaver

Video: Hoe Maak Je Een Foto Als Screensaver

Video: Hoe Maak Je Een Foto Als Screensaver
Video: Zo maak je je leukste achtergrond ooit! II Tutorial live-photo als achtergrond plaatsen 2024, Mei
Anonim

Het bureaublad van een persoon is waar de meeste tijd verstrijkt. En zijn uiterlijk is erg belangrijk, omdat hij de stemming vormt en dingen kan helpen of verstoren. En hoe uw werkruimte er op een computer uitziet, is ook belangrijk. Uw stemming kan afhangen van welke afbeelding uw bureaubladachtergrond op uw pc is. En als je al een goede foto of een mooie afbeelding hebt die je helpt om in de juiste stemming te komen, dan kun je er een screensaver van maken.

Hoe maak je een foto als screensaver
Hoe maak je een foto als screensaver

Noodzakelijk

De foto die je als achtergrond gebruikt

instructies:

Stap 1

Zoek een afbeelding die uw bureaublad zal verfraaien en u zal helpen in de juiste stemming te komen. De grootte van deze afbeelding is afhankelijk van de grootte van uw scherm. Om de vereiste grootte van de afbeelding te weten te komen, moet u met de rechtermuisknop op een lege bureaubladruimte drukken (niet op bestanden, snelkoppelingen) en het item "eigenschappen" selecteren in het contextmenu (dit geldt voor het WindowsXP-besturingssysteem systeem). Selecteer in het geopende venster het tabblad "parameters", waarin de schermextensie wordt aangegeven (800 × 600, 1024 × 768, 1280 × 1024) De resolutie van het beeldscherm wordt meestal de grootte van het beeld genoemd dat wordt verkregen op het scherm in pixels.

Stap 2

Als u uw eigen afbeelding heeft, kunt u deze aanpassen aan uw bureaublad. Hiervoor zijn een aantal programma's geschikt, zoals het bekende Photoshop. Elke versie die u kunt vinden en uitvoeren, is voldoende. Als u niet in de gelegenheid bent om het zelf te doen, kunt u contact opnemen met een van uw vrienden.

Stap 3

Wanneer je je afbeelding klaar hebt, is het tijd om van deze foto je desktop screensaver te maken. Er zijn twee manieren om dit te doen. U kunt met de rechtermuisknop op de foto klikken en in het contextmenu dat wordt geopend, het item "instellen als bureaubladachtergrond" selecteren. De tweede optie - op een lege ruimte van het bureaublad, druk op de rechtermuisknop en selecteer het item "eigenschappen" in het contextmenu. In het menu dat verschijnt, selecteert u het tabblad "desktop", klikt u op de knop "bladeren" en nadat u de gewenste afbeelding hebt gevonden en geselecteerd, klikt u op de knop "ok". De computer brengt u nu terug naar het tabblad "bureaublad". Klik op "ok" en geniet van het resultaat.

Aanbevolen: