Hoe Netwerkomgeving Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Netwerkomgeving Te Verwijderen
Hoe Netwerkomgeving Te Verwijderen

Video: Hoe Netwerkomgeving Te Verwijderen

Video: Hoe Netwerkomgeving Te Verwijderen
Video: Zes tips om zelf thuis oorsmeer te verwijderen 2024, Mei
Anonim

De snelkoppeling Netwerkomgeving is aanwezig op het Windows-bureaublad met standaardinstellingen. Het wordt hier geplaatst voor snelle toegang tot lokale netwerkshares. Als uw computer dergelijke verbindingen niet heeft, kan dit pictogram worden verwijderd.

Hoe netwerkomgeving te verwijderen
Hoe netwerkomgeving te verwijderen

instructies:

Stap 1

Klik met de rechtermuisknop op een bureaubladruimte zonder snelkoppelingen en vensters van geopende programma's. Selecteer in het vervolgkeuzemenu het laagste item - "Eigenschappen". Hierdoor wordt het venster met instellingen voor weergave-eigenschappen van Windows GUI geopend.

Stap 2

Standaard wordt het venster geopend op het eerste tabblad ("Thema's") en u moet naar het tweede ("Desktop") gaan - klik erop.

Stap 3

Dit tabblad bevat de instellingen met betrekking tot de achtergrond en schermbeveiliging, en helemaal onderaan staat de knop die u nodig hebt met het opschrift "Desktop-aanpassing". Klik erop om een ander venster te openen dat is ontworpen om de elementen te besturen die in de ruimte boven de achtergrondafbeelding zijn geplaatst.

Stap 4

Op het tabblad Algemeen van dit venster heet het bovenste gedeelte Bureaubladpictogrammen en bevat het verschillende selectievakjes. Door ze te plaatsen of te demarkeren, kunt u de weergave van de bijbehorende labels in- of uitschakelen. Schakel het selectievakje naast Netwerkomgeving uit. Bovendien kunt u hier andere bureaubladpictogrammen die u niet nodig hebt uitschakelen of hun uiterlijk wijzigen. Of u kunt over het algemeen de achtergrondafbeelding van alle snelkoppelingen wissen door op de knop "Bureaublad wissen" te klikken. In dit geval worden zelfs de pictogrammen die niet in de lijst op dit tabblad staan (bijvoorbeeld "Prullenbak") verwijderd.

Stap 5

Het blijft over om de twee geopende instellingenvensters te sluiten door achtereenvolgens op de "OK"-knoppen erin te klikken.

Aanbevolen: