Hoe Maak Je Een Harde Reset Asus

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Harde Reset Asus
Hoe Maak Je Een Harde Reset Asus

Video: Hoe Maak Je Een Harde Reset Asus

Video: Hoe Maak Je Een Harde Reset Asus
Video: How to ║ Restore Reset a ASUS Transformer Book Flip to Factory Settings ║ Windows 10 2024, Mei
Anonim

Hard reset (English Hard Reset - hard reboot), het terugbrengen van het besturingssysteem van het apparaat naar de staat waarin het zich bevond bij aankoop. Harde reset wordt gebruikt in communicators en andere soortgelijke apparaten wanneer ze stoppen met laden of tekenen van onstabiele softwarewerking vertonen - ze "begrijpen het langzaam", maken geen verbinding met het netwerk, enz.

Hoe maak je een harde reset asus
Hoe maak je een harde reset asus

instructies:

Stap 1

Houd er eerst rekening mee dat een harde herstart van het apparaat al uw "gekochte" bestanden, programma's, enzovoort zal vernietigen. Zorg er daarom voor dat u ze kunt herstellen na een harde reset, dat wil zeggen, bewaar ze op elk medium buiten de communicator.

Stap 2

Als u een geheugenkaart heeft, verwijdert u deze uit uw apparaat. In de documentatie bij het apparaat staat misschien dat er niets met de geheugenkaart wordt gedaan tijdens een harde reboot, maar het is beter om het niet te riskeren. Hoewel zeldzaam, zijn er gevallen van gegevensverlies op de kaart. En het eruit halen en terugplaatsen duurt niet lang.

Stap 3

Zoek in de instructies voor uw communicator de toetsencombinatie die u moet indrukken voor een harde herstart. Elk apparaatmodel heeft zijn eigen combinaties, bovendien worden apparaten en hun firmware voortdurend bijgewerkt. Als u deze combinaties niet kunt vinden in de instructies of, wat vaak gebeurt, u de instructies zelf niet kunt vinden, dan kunt u door in een willekeurige zoekmachine de exacte naam van uw model (bijvoorbeeld Asus P535) en Hard Reset in te typen, gemakkelijk vinden de gewenste combinatie.

Stap 4

Druk op de juiste combinatie - uw apparaat zal hard opnieuw opstarten. Hiermee worden alle besturingssysteembestanden bijgewerkt vanuit een speciaal geheugengebied in de communicator.

Stap 5

Als de herstart na het indrukken van de benodigde toetsen niet plaatsvindt, dan kunnen er twee redenen zijn: - de firmware van uw communicator wijkt om de een of andere reden af van de standaardversie - zoek vervolgens informatie over deze firmware;

- het apparaat is fysiek defect - in dit geval doet u zelf niets, dus breng de communicator ter reparatie.

Stap 6

In de regel "geneest" een harde reset de communicator, en als het niet helpt, heeft de software er hoogstwaarschijnlijk niets mee te maken, de oorzaak van uw problemen is anders. Als de communicator na een harde reset goed werkt, haast u dan niet om onmiddellijk alle programma's die erop stonden te herstellen. Het probleem kan zich voordoen vanwege een aantal van hen. Herstel programma's één voor één en controleer het apparaat om de boosdoener van het probleem te zien.

Aanbevolen: