Verbinding Maken Met Satelliet

Inhoudsopgave:

Verbinding Maken Met Satelliet
Verbinding Maken Met Satelliet

Video: Verbinding Maken Met Satelliet

Video: Verbinding Maken Met Satelliet
Video: Internet satelliet die verbinding zoekt 2024, Mei
Anonim

Tegenwoordig streven de meeste gebruikers naar een meer winstgevende en goede internet- en tv-verbinding via satelliet. De reden ligt in betere kwaliteit, lagere kosten en meer kanalen en snelheden. In dit opzicht willen veel mensen satelliet-internet aansluiten. Dit is gemakkelijk te doen, maar het is de moeite waard om je aan bepaalde regels te houden.

Verbinding maken met satelliet
Verbinding maken met satelliet

Noodzakelijk

Personal computer, internet

instructies:

Stap 1

Installeer allereerst het internet in je huis. De volgende stap is het omgaan met de parameters. Ga naar het tabblad "Netwerkomgeving" en zoek de snelkoppeling naar internet. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram en selecteer "Verbinden". Er verschijnt nu een venster dat verdwijnt nadat de verbinding tot stand is gebracht. Als je alles goed hebt gedaan, zou het OpenVPN-pictogram groen moeten zijn. Controleer of uw verkeer van de satelliet komt en niet van de grond. Om dit te doen, start u Internet Explorer en opent u een pagina, als de pagina wordt geladen, klikt u met de rechtermuisknop op het pictogram "Netwerkverbinding" en selecteert u "Open de map met netwerkverbindingen".

Stap 2

Vervolgens moet u de muis naar de snelkoppeling "Local Area Connection" "TechniSat DVB-PC TV Star" verplaatsen en met de rechtermuisknop klikken. Selecteer nu "Status". Pakketten moeten geaccepteerd worden. Vervolgens moet u de Tellinet-versneller installeren en aansluiten (deze versnelt en comprimeert het verkeer).

Stap 3

Download en pak deze accelerator uit. Open het recv.ini-bestand. Plak nu, waar aangegeven, uw gebruikersnaam en wachtwoord. Sluit het bestand en sla op. Als je een proxy hebt geconfigureerd in Internet Explorer, ben je nu volledig verbonden met de satelliet. En zo niet, dan moet u het configureren. Start hiervoor Internet Explorer, selecteer "Extra" en klik op "Internetopties". Selecteer het tabblad "Verbinding" en klik op de knop "Lan-instellingen". Vul alle velden in en klik op "OK".

Stap 4

Start nu het gaspedaal. Als je alles goed hebt gedaan, zou er een blauw versnellingspictogram in de rechterbenedenhoek moeten verschijnen. Om de accelerator te gebruiken, moet u uw persoonlijke account voor de accelerator activeren. Nadat je het hebt geactiveerd, wordt satellietinternet verbonden. Over het algemeen is de procedure voor het aansluiten van satelliet-internet eenvoudig, het belangrijkste is om deze stappen in volgorde te volgen en dan komt alles goed.

Aanbevolen: