Vormen Toevoegen Aan 1C

Inhoudsopgave:

Vormen Toevoegen Aan 1C
Vormen Toevoegen Aan 1C

Video: Vormen Toevoegen Aan 1C

Video: Vormen Toevoegen Aan 1C
Video: Powerpoint 2016 - 3.3 Vormen toevoegen en verplaatsen - Onderwijs 2024, April
Anonim

Gebruikers van het 1C-programma werken voornamelijk met bestaande formulieren, misschien wel de belangrijkste elementen. In feite is 1C een tabel met een bepaalde reeks velden die moeten worden ingevuld, evenals een reeks knoppen om dit formulier te bedienen.

Vormen toevoegen aan 1C
Vormen toevoegen aan 1C

instructies:

Stap 1

De meeste vormen van het 1C-programma hebben een typische configuratie die de gebruiker al lang bekend is. Om het proces van het toevoegen van een formulier aan 1C te begrijpen, moet u rekening houden met het werkingsprincipe zelf. Ga naar het programma, er wordt direct een menu geopend, uit de lijst kunt u het gewenste item selecteren. Dienovereenkomstig wordt het formulier dat u nodig hebt geopend. Werk met haar samen door dit of dat team te kiezen. Sluit het geselecteerde formulier zodra u het niet meer nodig heeft.

Stap 2

In de regel bevatten de formulieren die automatisch zijn gegenereerd het minimum aantal velden. Als er een nieuwe moet worden toegevoegd, klik dan op de knop "Toevoegen". De ontwerper biedt u zelf aan om naar eigen inzicht een of ander type 1C-vorm te kiezen. Hier kunt u opdrachtpanelen verwijderen of toevoegen. In de regel blijven deze instellingen standaard.

Stap 3

Open daarna het standaard ingevulde 1C-formulier. Het zal al die details van het 1C-object bevatten die kenmerkend zijn voor het programma zelf.

Stap 4

Vink op het tweede tabblad van de constructor de vakjes aan die u nodig hebt. Verwijder de details die niet nodig zijn. Het is heel eenvoudig om dit te doen - selecteer de velden die u niet nodig heeft en druk op de "Del"-toets.

Stap 5

Verplaats de overige details met de muis en sleep ze naar vrije velden. Om nieuwe details aan het 1C-formulier toe te voegen, klikt u op de knop op het paneel met de naam "Gegevensplaatsing". Vink vervolgens de vakjes aan van de items die u wilt toevoegen. Bevestig al je acties met de juiste commando's.

Stap 6

Voeg handlerfuncties toe om het nieuwe 1C-formulier te laten werken. Voer hiervoor de eigenschappen van het element in door er met de linkermuisknop op te dubbelklikken. Het gedeelte "Evenementen" verschijnt onderaan het venster. De volgende stap is om een geschikte gebeurtenis te selecteren en vervolgens op de knop met een vergrootglas te klikken. De gebeurtenishandler wordt geopend.

Aanbevolen: