Hoe Gesprekken In Skype Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Gesprekken In Skype Te Verwijderen
Hoe Gesprekken In Skype Te Verwijderen

Video: Hoe Gesprekken In Skype Te Verwijderen

Video: Hoe Gesprekken In Skype Te Verwijderen
Video: Skype Instructie Filmpje - Tutorial - Skypen voor ouderen 2024, Mei
Anonim

Skype is een speciaal programma dat wordt gebruikt om via internet gesprekken te voeren met behulp van een microfoon en een webcam. Ook zijn voor dit programma de functies chat en bestandsoverdracht beschikbaar.

Hoe gesprekken in Skype te verwijderen
Hoe gesprekken in Skype te verwijderen

Noodzakelijk

toegang tot de computer en het programma

instructies:

Stap 1

Start het Skype-programma op uw computer, voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in en wacht tot de persoonlijke instellingen in het systeem zijn geladen. Open het menu "Extra" in het bovenste paneel, ga naar de beveiligingsinstellingen en selecteer "Chatgeschiedenis wissen". Pas uw wijzigingen toe en sla ze op.

Stap 2

Om de opname van de geschiedenis van gesprekken en chats in het Skype-programma op uw computer uit te schakelen, opent u de instellingen en gaat u naar het gedeelte met chats en sms-berichten en selecteert u vervolgens de optie "Geschiedenis niet opslaan". Pas uw wijzigingen toe en sla ze op.

Stap 3

Als uw versie van Skype deze optie voor het verwijderen van de gespreksgeschiedenis niet ondersteunt, gebruikt u de handmatige verwijdering. Aangezien alle frequente en opnames van gesprekken in het Skype-programma als een bestand op de harde schijf worden opgeslagen, hoeft u het alleen maar op uw computer te vinden.

Stap 4

Om dit te doen, schakelt u de weergave van verborgen systeemelementen in de weergave-instellingen van de map in via het overeenkomstige bedieningspaneelmenu. Schakel op dezelfde plaats, naast het inschakelen van de weergave van verborgen bestanden en mappen, de optie "Verberg extensies voor geregistreerde bestandstypen" uit. Pas uw wijzigingen toe en sla ze op.

Stap 5

Open het menu "Deze computer" en ga naar uw lokale schijf. Selecteer de map "Documenten en instellingen" en ga vervolgens naar de map die eigendom is van de computerbeheerder. Ga in "Applicatiegegevens" naar de map van het Skype-programma en verwijder vervolgens het bestand met de extensie.dbb uit de map met uw bijnaam.

Stap 6

Sluit vervolgens de verkenner en open het Skype-programma (het moet worden gesloten tijdens het handmatig verwijderen van bestanden), selecteer de login op uw account en controleer of de oproep- en berichtgeschiedenis is verwijderd. Als je alles goed hebt gedaan, wordt de geschiedenis gewist. Deze optie is relevant voor gebruikers van de nieuwste versies.

Aanbevolen: