Een Functie Verbinden

Inhoudsopgave:

Een Functie Verbinden
Een Functie Verbinden

Video: Een Functie Verbinden

Video: Een Functie Verbinden
Video: React Redux Tutorials - 18 - connect 2024, Mei
Anonim

Het bekijken van video in een webbrowser is ongetwijfeld een handige en nuttige functie, aangezien internet op hoge snelheid nu bijna overal beschikbaar is. In sommige browsers moet deze functie echter zijn ingeschakeld en geconfigureerd.

Een functie verbinden
Een functie verbinden

Noodzakelijk

Internetverbinding

instructies:

Stap 1

Als video niet wordt ingeschakeld in uw Mozilla Firefox-browser en er verschijnt een bericht waarin u wordt gevraagd de Adobe Flash Player-plug-in te installeren, ga dan akkoord en voer de add-on-zoekservice uit. Dit hulpprogramma scant automatisch het netwerk op de benodigde add-on om de vereiste inhoud weer te geven, maar bepaalt deze niet altijd nauwkeurig.

Stap 2

Installeer de flash player in uw browser volgens de aanwijzingen in het menu. Vaak vindt het automatische installatieprogramma niet de vereiste plug-in om te downloaden. Voer in dit geval Adobe Flash Player in de adresbalk van de browser in en open de pagina van de officiële ondersteuningssite van het programma. Download het bestand naar uw computer.

Stap 3

Houd er rekening mee dat u het beste geen add-ons in de browser installeert waarvan u niet zeker bent van de ontwikkelaar. Hetzelfde geldt voor de flash-speler - zorg ervoor dat het adres van de officiële Adobe-website in de adresbalk wordt gespeld, aangezien gevallen van hacking en diefstal van accounts in verschillende services met behulp van de installatie van spionageapparatuur vaker voorkomen. Controleer het gedownloade bestand op virussen.

Stap 4

Installeer de flash player handmatig in uw browser door met de linkermuisknop op het installatiebestand te klikken of door naar de Firefox-plugin-installatieservice te gaan en het pad naar het installatieprogramma handmatig op te geven. Start uw browser opnieuw en schakel video-opname in. Met de Flash Player kunt u niet alleen de functie gebruiken om video's van de site te bekijken, maar ook verschillende games en applicaties downloaden, de weergave van sommige elementen van de pagina-inhoud ondersteunen en nog veel meer.

Stap 5

Ga na de installatie naar de browserinstellingen en zorg ervoor dat de functie voor het weergeven van flash-elementen beschikbaar is vanuit het programmamenu zelf. Stel ook machtigingen in voor specifieke bestandsindelingen.

Aanbevolen: