Hoe Een Laptop Te Overbelasten?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Laptop Te Overbelasten?
Hoe Een Laptop Te Overbelasten?

Video: Hoe Een Laptop Te Overbelasten?

Video: Hoe Een Laptop Te Overbelasten?
Video: How to convert an old laptop into a stunning HTPC 2024, Mei
Anonim

Tegenwoordig zijn toonaangevende IT-bedrijven begonnen met het produceren van draagbare computers van deze klasse, die qua vermogen en mogelijkheden niet alleen vergelijkbaar zijn met computers uit de middenklasse. Maar er is in dergelijke apparaten, namelijk in laptops, een klein nadeel - dit is de afwezigheid van de Reset-knop.

Hoe een laptop te overbelasten?
Hoe een laptop te overbelasten?

instructies:

Stap 1

De enige werkende optie in het geval van een noodzakelijke herstart is geforceerd laden, waarvan de parameters alleen kunnen worden ingesteld wanneer het besturingssysteem actief is. De eenvoudigste manier om uw laptop opnieuw op te starten, is door de applet Computer afsluiten te gebruiken. Klik hiervoor op het menu "Start", klik vervolgens op de knop "Shutdown" en selecteer in het venster dat wordt geopend de uiterst rechtse "Herstart"-knop in het groen.

Stap 2

Deze actie kan ook worden uitgevoerd met behulp van de opdrachtregel. Om dit te doen, drukt u op de toetscombinatie Win + R. Voer in het geopende venster de opdracht cmd in en druk op de Enter-toets. U ziet een venster met een zwarte achtergrond, voer de opdracht shutdown -r in en druk op Enter.

Stap 3

Hetzelfde effect kan worden verkregen wanneer Taakbeheer actief is. Druk op de sneltoets Ctrl + alt="Afbeelding" + Delete of Ctrl + Shift + Esc om de applet Windows Taakbeheer te starten. Klik op het menu Afsluiten en selecteer Opnieuw opstarten.

Stap 4

Met het hulpprogramma voor energie-instellingen in het besturingssysteem kunt u acties instellen voor de aan/uit-knop en de systeemgebeurtenis "Laptopdeksel sluiten". Klik hiervoor met de rechtermuisknop op het bureaublad en selecteer "Eigenschappen". Ga in het geopende venster naar het tabblad "Screensaver" en druk op de knop "Power". Ga in het nieuwe venster naar het tabblad "Geavanceerd", wijs acties toe voor de bovenstaande evenementen. Als u bijvoorbeeld op de aan/uit-knop drukt, moet het systeem de computer opnieuw opstarten.

Stap 5

Als geen van de bovenstaande methoden niet werkt, kunt u de laptop eenvoudig uitschakelen door de aan / uit-knop ongeveer 5 seconden ingedrukt te houden en vervolgens weer aan te zetten. Bij gebruik op oplaadbare batterijen kan het uitschakelen worden uitgevoerd door de batterijen aan de achterkant van de laptop los te koppelen.

Aanbevolen: