Een Afbeelding Wijzigen In Word

Inhoudsopgave:

Een Afbeelding Wijzigen In Word
Een Afbeelding Wijzigen In Word

Video: Een Afbeelding Wijzigen In Word

Video: Een Afbeelding Wijzigen In Word
Video: Afbeeldingen aanpassen in Word 2016 (1) 2024, Mei
Anonim

Het maken en voorbereiden van afbeeldingen voor invoeging in Word-documenten moet worden gedaan in programma's die speciaal zijn ontworpen voor het werken met afbeeldingen - grafische editors. Nadat u een afbeelding aan het document hebt toegevoegd, kunt u het uiterlijk van de illustratie "polijsten" als een object dat in de tekst is ingevoegd - geef het een vorm, volume, oppervlaktestructuur, formaat wijzigen, enz. Dit kan worden gedaan met behulp van de teksteditor zelf - hieronder vindt u de bijbehorende instructies voor het voorbeeld van Microsoft Word 2007.

Een afbeelding wijzigen in Word
Een afbeelding wijzigen in Word

Noodzakelijk

tekstverwerker Microsoft Office Word 2007

instructies:

Stap 1

Klik op de afbeelding die u wilt wijzigen in de tekst van het document. Hierdoor wordt de modus "Picture Tools" ingeschakeld en wordt een ander tabblad ("Format") toegevoegd aan het menu van de teksteditor - ga naar dit nieuwe tabblad.

Stap 2

Klik op de knop Bijsnijden in de opdrachtgroep Grootte als u ongewenste delen van de afbeelding van de randen wilt verwijderen. Daarna verandert de fotolijst en door de hoeken en zijlijnen van deze lijst te verplaatsen, kun je nieuwe randen voor de afbeelding instellen.

Stap 3

Wijzig de waarden in de velden met pictogrammen die de breedte en hoogte aangeven als u het formaat van de afbeelding wilt wijzigen zonder de verhoudingen te behouden. Deze velden bevinden zich in dezelfde opdrachtgroep Grootte, naast de knop Bijsnijden. Je kunt ze missen als je de ankerpunten op het frame rond de afbeelding sleept met de linkermuisknop. Als u de afbeelding wilt vergroten of verkleinen in overeenstemming met de verhoudingen, moet u deze punten verplaatsen terwijl u de Shift-toets ingedrukt houdt.

Stap 4

Wijzig indien nodig de helderheid en het contrast van de afbeelding. Om dit te doen, zijn er vervolgkeuzelijsten geplaatst in de opdrachtgroep "Wijzigen", die zo worden genoemd - "Helderheid" en "Contrast". Naast deze bevat deze groep de opdracht "Herkleuren", waarmee een afbeelding in één kleur kan worden gemaakt - vervang bijvoorbeeld alle kleuren door verschillende tinten groen of rood. Door op deze knop te klikken, kunt u de gewenste kleurtint uit de vervolgkeuzelijst selecteren.

Stap 5

Stel de dimensionaliteit van de afbeelding in met behulp van de opdrachten in de groep Afbeeldingsstijlen. U kunt een van de kant-en-klare opties kiezen of uw eigen ontwerp maken met behulp van de vervolgkeuzelijsten op de knoppen "Afbeeldingsvorm", "Afbeeldingsranden" en "Afbeeldingseffecten".

Aanbevolen: