Hoe Een Iso-archief Te Openen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Iso-archief Te Openen
Hoe Een Iso-archief Te Openen

Video: Hoe Een Iso-archief Te Openen

Video: Hoe Een Iso-archief Te Openen
Video: Hoe de boorkop te verwijderen? Verwijderen en vervangen van de boorkop 2024, Mei
Anonim

Wanneer een onervaren gebruiker voor de eerste keer met een schijfkopie wordt geconfronteerd, kan hij vaak niet begrijpen hoe hij er correct mee moet werken. Maar als je het werk onder de knie hebt met speciale software waarmee je het iso-formaat kunt uitvoeren, verdwijnen alle vragen vanzelf.

Hoe een iso-archief te openen
Hoe een iso-archief te openen

Noodzakelijk

  • - Persoonlijke computer;
  • - programma's voor het starten van afbeeldingen: UltraIso, Alcohol 120%, Daemon Tools.

instructies:

Stap 1

Onthoud de belangrijkste beginnersfout en maak ze nooit: de meeste ISO-bestanden zien eruit als archieven en veel beginnende gebruikers proberen ze uit te pakken met WinRar of 7-zip. Dit is fundamenteel verkeerd. Bestanden van dit type worden natuurlijk uitgepakt, maar dit kan hun prestaties beïnvloeden, tot het punt dat ze niet starten, en de schijfkopie is hier helemaal niet voor gemaakt.

Stap 2

Een van de meest populaire programma's voor het lezen van iso-bestanden is UltraIso, en u kunt het veilig in gebruik nemen. Het verschilt van zijn concurrenten doordat je met zijn hulp niet alleen iso-bestanden kunt uitvoeren, maar ze ook kunt bewerken, onnodige bestanden uit de afbeelding kunt verwijderen of, omgekeerd, de benodigde bestanden kunt toevoegen. Om een schijfkopie uit te voeren, moet u deze openen met UltraIso. Selecteer hiervoor een willekeurig bestand met de extensie iso, klik met de rechtermuisknop en selecteer "Openen met" in het contextmenu.

Stap 3

Selecteer UltraIso in de lijst die verschijnt en klik vervolgens in het menu "Extra" op "Mount to virtual drive". Het blijft alleen om het vereiste bestand te selecteren en op de knop "Mount" te klikken. Alles, het beeld loopt. Het startte op in een virtuele schijf naast de echte. Je kunt het vinden door naar Mijn Computer te gaan.

Stap 4

In het geval dat u niet van plan bent iso-bestanden te bewerken, kan een ander programma veel geschikter voor u zijn, bijvoorbeeld Alcohol 120%. Laad na het starten van het programma het iso-bestand in een van de virtuele schijven. Om dit te doen, selecteert u er een (ze bevinden zich in het onderste paneel van het programma) en klikt u er met de rechtermuisknop op. Selecteer "Mount Image", download het bestand, waarna de afbeelding op dezelfde manier start als in UltraIso.

Stap 5

Daemon Tools is een waardig alternatief voor deze twee programma's. Veel mensen vinden het nog handiger, omdat het onmiddellijk in de lade wordt geladen, dus dit programma heeft geen extra lancering nodig. Zoek het gewoon naast de klok, klik met de rechtermuisknop op het pictogram en selecteer Virtual CD / DVD-ROM in het menu dat verschijnt, vervolgens "Drive" en "Mount image", selecteer vervolgens het bestand en het wordt geladen in de virtuele schijf. Werken met Daemon Tools is niet moeilijker dan werken met UltraIso of Alcohol 120%, maar dit programma heeft nog een bijkomend voordeel: een volledig gratis versie van Daemon Tools Lite.

Aanbevolen: