Hoe Te Jailbreaken?

Inhoudsopgave:

Hoe Te Jailbreaken?
Hoe Te Jailbreaken?

Video: Hoe Te Jailbreaken?

Video: Hoe Te Jailbreaken?
Video: ЭТО ЛУЧШИЙ Jailbreak! Как сделать джейлбрейк Uncover БЕЗ ПК 2024, Mei
Anonim

Jailbreak (uit het Engels. Jailbreak) is een term voor een operatie om alle door Apple vervaardigde apparaten te jailbreaken. Een jailbreak maken betekent toegang krijgen tot een programma waarmee je, net als de Apple Store (Apple's applicatiewinkel), applicaties kunt installeren, bijvoorbeeld op de iPhone. Alleen in tegenstelling tot de officiële applicaties van derden zijn ze 99% gratis en worden ze gepresenteerd in een groter assortiment. Bovendien kunt u met jailbreak toepassingen installeren die door Apple zijn verboden (zoals Adobe Flash Player). Met jailbreak kun je ook een iPhone deblokkeren als deze is gekoppeld aan een specifieke mobiele operator.

Hoe te jailbreaken?
Hoe te jailbreaken?

Noodzakelijk

  • - iPhone, iPad, iPod;
  • - Hackprogramma.

instructies:

Stap 1

Afhankelijk van uw apparaat, het model en de softwareversie (firmware), evenals het besturingssysteem dat op uw computer is geïnstalleerd, kunt u de volgende hulpprogramma's gebruiken: Jailbreakme, Purplerain, Limerain, Blackrain, Snowbreeze, Redsnow, Spirit, Pwnagetool, Greenpoison. Ze zijn allemaal gratis, maar sommige fabrikanten vragen misschien om een bescheiden donatie. Voor een volledige lijst van modellen/firmwares en geschikte hulpprogramma's, zie hie

Stap 2

Het internet staat vol met artikelen met stapsgewijze instructies voor het hacken van een iPhone. Elk jailbreak-hulpprogramma heeft een duidelijke interface, het is voldoende om de instructies van het programma te volgen, hiervoor heb je een minimale kennis van het Engels nodig. De basisprocedure is overal ongeveer hetzelfde.

Stap 3

Update iTunes naar de nieuwste versie. Nadat u een van de hierboven genoemde programma's hebt gedownload, sluit u uw Apple-apparaat aan op uw computer. Voer het patchprogramma uit op de computer en klik op de jailbreak-knop (er zijn opties). Sommige hulpprogramma's vragen u de software te selecteren die u wilt wijzigen. Start uw computer opnieuw op indien vereist volgens de instructies. Mogelijk moet u ook uw apparaat opnieuw opstarten.

Stap 4

Nadat het hackerprogramma op uw apparaat is geïnstalleerd, bijvoorbeeld IPhone, verschijnt er een nieuw pictogram op het scherm (het uiterlijk van het pictogram hangt af van het hulpprogramma dat u hebt gebruikt) - klik erop en download een van de programma's (Installer, Sidia, Rock, Icy), waarmee u toepassingen van derden kunt installeren en de aan de operator gekoppelde iPhone kunt deblokkeren. De meest populaire is Sidia.

Stap 5

Als het hulpprogrammapictogram niet op het scherm verschijnt, probeer dan de iPhone opnieuw op te starten. Gebruik dezelfde Sidia om het pictogram later te verwijderen. Als u uw apparaat in de oorspronkelijke staat wilt herstellen, synchroniseert u het gewoon met iTunes.

Aanbevolen: