Hoe Een Dvd-image Op Schijf Te Branden

Inhoudsopgave:

Hoe Een Dvd-image Op Schijf Te Branden
Hoe Een Dvd-image Op Schijf Te Branden

Video: Hoe Een Dvd-image Op Schijf Te Branden

Video: Hoe Een Dvd-image Op Schijf Te Branden
Video: Hoe brand je een .iso bestand op een DVD ? 2024, Mei
Anonim

Een groot aantal gebruikers geeft er de voorkeur aan sommige programma's en bestanden op te slaan in een virtuele videoschijfimage. Met deze methode kunt u snel de integriteit van de originele dvd herstellen, terwijl u alle functies behoudt.

Hoe een dvd-image op schijf te branden
Hoe een dvd-image op schijf te branden

Noodzakelijk

  • - Nero;
  • - ISO-bestand branden.

instructies:

Stap 1

Het opnemen van een afbeelding op een fysiek medium kan op verschillende manieren. In situaties waarin u geen onnodige programma's wilt installeren, begint u met het extraheren van bestanden uit de afbeelding.

Stap 2

Gebruik het hulpprogramma waarmee u met schijfkopieën werkt. Koppel de virtuele schijf aan de schijf. Maak een nieuwe map op uw harde schijf. Kopieer de inhoud van de schijfkopie erin. Vergeet niet te controleren op verborgen bestanden en mappen.

Stap 3

Kopieer nu met elk beschikbaar programma of zelfs Windows Verkenner de uitgepakte bestanden naar dvd-media. Als u Nero gebruikt, selecteert u Gegevens-dvd in het startmenu.

Stap 4

Ondanks alle eenvoud heeft de beschreven methode een enorm nadeel: het is onmogelijk om er een opstartbare schijf mee te maken. Als je zo'n behoefte hebt, gebruik dan het Nero-programma. Voer het uit en selecteer in het eerste menu DVD-Rom (Boot).

Stap 5

Klik op de knop Bladeren in het submenu Downloaden. Selecteer het ISO-bestand dat de gewenste gegevens bevat. Stel in het tabblad "Opname" de snelheid van dit proces in. Klik op de knop Nieuw.

Stap 6

Controleer of u de gewenste bestanden in het project hebt en klik op de knop Nu branden. Wacht terwijl het programma de bestanden naar de dvd-media kopieert. Onthoud dat het maken van een opstartbare schijf geen multisessie vereist. Dit betekent dat zelfs als u een dvd-rw-schijf gebruikt, u er in de toekomst geen bestanden meer op kunt opnemen.

Stap 7

Als u geen betaalde programma's wilt gebruiken, brandt u het omgekeerde met het programma ISO File Burning. Het behoudt alle originele instellingen van de dvd, inclusief de mogelijkheid om op te starten in DOS-modus. Wanneer u dit hulpprogramma gebruikt, selecteert u de minimale schrijfsnelheid en klikt u op de knop ISO branden.

Aanbevolen: