Hoe Voeg Je Textuur Toe

Inhoudsopgave:

Hoe Voeg Je Textuur Toe
Hoe Voeg Je Textuur Toe

Video: Hoe Voeg Je Textuur Toe

Video: Hoe Voeg Je Textuur Toe
Video: blender2scs perfection (deel 6) hoe voeg je een AO texture en gewone texture toe aan een object 2024, April
Anonim

Veel Adobe Photoshop-gebruikers maken gebruik van de mogelijkheid om een selectie naadloos te vullen met een tekening. Om dit te doen, past u de textuur (patronen) toe. Het programma heeft een standaard set texturen, maar u kunt ook andere patronen instellen.

Hoe voeg je textuur toe
Hoe voeg je textuur toe

instructies:

Stap 1

Eerst moet u uw favoriete texturen van internet downloaden. Er zijn veel sites waar je dit gratis kunt doen. De gedownloade bestanden hebben de extensie *.pat. Het is beter om ze op te slaan in een speciaal aangemaakte map, zodat ze later gemakkelijker te installeren zijn.

Stap 2

Open nu Adobe Photoshop en selecteer de Paint Bucket Tool. Selecteer vervolgens in de attributenbalk in het venster Vulling Patroon.

Stap 3

Open het paneel met standaard texturen en klik op de pijlknop aan de rechterkant. Er wordt een menu geopend met onderaan een lijst met geladen patronen. Probeer op de gewenste naam te klikken, ga akkoord met de vervanging en kijk welke texturen zijn geladen.

Stap 4

Om de texturen die u hebt gedownload te laden, klikt u op de knop "Patronen laden …" en geeft u het pad naar de gewenste map op. Selecteer het bestand en klik op Uploaden.

Stap 5

Als u de schuifbalk naar beneden beweegt, ziet u de geladen patronen. Kies de juiste en ga aan de slag!

Aanbevolen: