Waarom The Last Of Us Vandaag Een Klassieker Is Geworden

Inhoudsopgave:

Waarom The Last Of Us Vandaag Een Klassieker Is Geworden
Waarom The Last Of Us Vandaag Een Klassieker Is Geworden

Video: Waarom The Last Of Us Vandaag Een Klassieker Is Geworden

Video: Waarom The Last Of Us Vandaag Een Klassieker Is Geworden
Video: Критика THE LAST OF US 2 - Горе от ума 2024, April
Anonim

The Last of Us is een exclusieve Naughty Dog-game die is uitgebracht voor de PlayStation. Om de een of andere reden werd het in het Russisch vertaald als "Sommigen van ons". Wat houden we er in Rusland van om de namen van games en films te verdraaien! Het is niet bekend waarom de naam "The Last of Us" niet beviel. De game heeft al een enorm leger aan fans, sommigen noemen het zelfs de game van het decennium.

Spel van het decennium The Last of Us
Spel van het decennium The Last of Us

Waar gaat het spel over?

Dit is een verhaal over de reis van een man en een klein meisje door een enorm stuk van een post-apocalyptisch land dat wemelt van bandieten, kannibalen, mutanten en andere boze geesten. Het script van het spel is absoluut geweldig en op sommige momenten maakt het je zelfs aan het huilen. In de wereld moet je echt overleven, om de slechtste en beste menselijke kanten te laten zien.

Uiterlijk

De schoonheid van de wereld is onbeschrijfelijk gecreëerd, de artiesten zijn een enorme plus in het spaarvarken, de echte sfeer van verlatenheid en vervreemding wordt weergegeven. Tijdens de reis zal de speler veel locaties zien die verbazen met hun diversiteit. Vernietigde enorme hoogbouw, woonwijken van privéhuizen met één verdieping, kerkers, verlaten supermarkten, verschillende overheidsinstanties en nog veel meer. Dit alles op verschillende tijdstippen van het jaar, want de reis duurt een heel jaar. Sneeuwbrij, hitte, sneeuw, regen enzovoort wachten op u. De animaties en het geluid zijn geweldig en dragen bij aan de toch al geweldige sfeer van het spel.

Multiplayer-modus

Na het voltooien van de verhaalcampagne, kun je prachtige multiplayer spelen met andere spelers. In een team van vier moet je met vier tegenstanders tot de dood vechten voor vitale hulpbronnen. De multiplayer-modus is goed uitgebalanceerd en voor sommigen misschien zelfs interessanter dan het spel voor één speler. Veel mensen zeggen het volgende over The Last of Us - "dit is de game waarvoor het de moeite waard is om een console te kopen." Men kan niet anders dan het met deze stelling eens zijn, aangezien het spel tegenwoordig met recht een klassieker is geworden. Vroeg of laat zullen we ongetwijfeld de voortzetting van de franchise meemaken.

Aanbevolen: