Het Menu Wijzigen

Inhoudsopgave:

Het Menu Wijzigen
Het Menu Wijzigen

Video: Het Menu Wijzigen

Video: Het Menu Wijzigen
Video: Het menu aanpassen of wijzigen in Wordpress (aangepast menu) 2024, Mei
Anonim

Na het starten van het besturingssysteem wordt aanbevolen om te beginnen met werken door op de knop "Start" te drukken. Deze knop opent een menu waarmee u elke actie in het systeem kunt uitvoeren. Hier kunt u alle geïnstalleerde programma's bekijken, systeeminstellingen wijzigen, systeemtoepassingen of eender welk spel starten. Met andere woorden, het Start-menu is een soort bladwijzermenu dat je steeds weer opent. Elke gebruiker van het systeem past dit menu voor zichzelf aan.

Het menu wijzigen
Het menu wijzigen

Noodzakelijk

De instellingen van het menu Start bewerken

instructies:

Stap 1

Om het menu te wijzigen, klikt u met de rechtermuisknop op de knop "Start". Selecteer in het contextmenu dat wordt geopend het item "Eigenschappen". In het nieuwe venster kunt u de weergave van alle items in het menu Start bewerken. In de menu-editor kunt u een item activeren en een ander deactiveren. Als u het programma bijvoorbeeld vaak gebruikt, is het zinvol om het programma aan het hoofdgedeelte van het menu Start vast te pinnen. Om een toepassing aan de hoofdlijst met gebruikte programma's toe te voegen, moet u op het menu Programma's klikken, de map met het programma zoeken, met de rechtermuisknop op de snelkoppeling klikken en vervolgens op Vastmaken aan het menu Start klikken.

Stap 2

Een vastgezette applicatie kan in de applicatielijst worden verplaatst of worden verwijderd. Om een toepassing te verwijderen, klikt u met de rechtermuisknop op de snelkoppeling en selecteert u de opdracht "Verwijderen uit de lijst".

Stap 3

Om de lijst met recente documenten te wissen, klikt u met de rechtermuisknop en selecteert u Lijst met recente items wissen. Het wissen van de lijst met recente items betekent niet dat deze items volledig van de harde schijf worden verwijderd.

Stap 4

Om Configuratiescherm, Computer, Documenten, enz. uit het Startmenu te verwijderen, klikt u met de rechtermuisknop op het Start-pictogram, selecteert u Eigenschappen en gaat u naar het tabblad Startmenu ", Klik op "Instellingen". Selecteer in het geopende venster de items die worden weergegeven wanneer u op de knop "Start" klikt.

Stap 5

Nadat u de vereiste parameters hebt gewijzigd, klikt u op de knoppen "Toepassen" en "OK" om de resultaten op te slaan.

Aanbevolen: