Hoe Maak Je Glitter In Photoshop

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Glitter In Photoshop
Hoe Maak Je Glitter In Photoshop

Video: Hoe Maak Je Glitter In Photoshop

Video: Hoe Maak Je Glitter In Photoshop
Video: How to Make a Sparkle Brush in Photoshop | Photoshop Tutorial 2024, Mei
Anonim

Het is niet moeilijk om in Photoshop glans aan lippen, ogen en haar toe te voegen, deze technieken kunnen met elkaar worden gecombineerd of afzonderlijk worden gebruikt.

Hoe maak je glitter in Photoshop
Hoe maak je glitter in Photoshop

Noodzakelijk

Adobe Photoshop-programma

instructies:

Stap 1

Vaak wordt bij het bewerken van portretten glans toegevoegd aan het haar, de ogen en de lippen. Hierdoor ziet de afbeelding eruit als een promotiefoto. Open de foto waarmee u gaat werken in Photoshop. Lang haar is het beste voor glans. Selecteer de Lasso Tool en selecteer het deel van het haar dat je glans wilt geven. Gebruik de sneltoets Alt + Ctrl + D om de selectie gelijk te maken. Gebruik de sneltoets Ctrl + J om de selectie naar een nieuwe laag te kopiëren.

Stap 2

Druk op Ctrl + L om het dialoogvenster Niveaus te openen. Verplaats de schuifregelaars zodat de toon en lichtheid van het haar verandert, waarbij een highlight wordt gesimuleerd. Zet de overvloeimodus van deze laag op Uitsluiting in het palet Lagen.

Stap 3

Dupliceer de laag. Selecteer het gereedschap Vervagen met vage randen en een sterkte van ongeveer 10%. Pas een tool toe op de laag. Stel de overvloeimodus van de laag in op Lineair ontwijken. Het haar op de foto glanst nu.

Stap 4

Om de ogen te laten glanzen, maakt u een nieuwe laag in het palet Lagen. Gebruik een kleine, zachte borstel en schilder een witte cirkel ongeveer halverwege tussen de buitenste rand van de iris en de pupil. Voer de hoofdmenuopdracht Filter-Blur-Gaussian Blur uit. Stel de vervagingsradius in op ongeveer 3-6 foto's. Stel de overvloeimodus voor lagen in op Overlay in het palet Lagen. Verlaag de dekking van de laag tot ongeveer 40%.

Stap 5

Om de lippen te laten glanzen, selecteert u ze met een selectietool, bijvoorbeeld Polygonal Lasso of een snelmasker (het pictogram om over te schakelen naar de snelmaskermodus bevindt zich onder de gekleurde pictogrammen in de werkbalk). Kopieer de lippen met de sneltoets Ctrl + C en plak ze met de sneltoets Ctrl + V.

Stap 6

Voer het hoofdmenu commando Filter - Artistiek - Plastic Warp uit. Experimenteer met de opties voor dit filter. Stel daarna de laagovervloeimodus in op Overlay, Lighten of Screen in het palet Lagen. Verschillende lippen zien er beter uit met verschillende overvloeimodi. Verminder de dekking van de laag. Nu zijn de lippen glanzend en sexy.

Aanbevolen: