Pictogrammen Plaatsen

Inhoudsopgave:

Pictogrammen Plaatsen
Pictogrammen Plaatsen

Video: Pictogrammen Plaatsen

Video: Pictogrammen Plaatsen
Video: pictogram verplaatsen 2024, Mei
Anonim

Vanaf nu zal je vertrouwde computerinterface schitteren met nieuwe, meest verbazingwekkende en helderste kleuren, en eraan werken zal een interessante en vermakelijke bezigheid worden! Beheers gewoon de kennis van het plaatsen van pictogrammen op bestanden en mappen. Geef ze een grote verscheidenheid aan vormen - een bloem, een asterisk, een gouden beker of een vergrootglas.

Pictogrammen plaatsen
Pictogrammen plaatsen

Noodzakelijk

  • - map "Eigenschappen" of "Personalisatie"
  • - Folderico, IconPhile of IconTo programma's.

instructies:

Stap 1

Klik met de rechtermuisknop op een snelkoppeling naar een bestand of map. Open vervolgens het gedeelte 'Eigenschappen'. Navigeer naar het tabblad Snelkoppeling (of Instellingen) in het onderste veld Mappictogrammen. Daar kunt u elk oud pictogram vervangen door een nieuw, behalve de miniatuurweergavemodus.

Stap 2

Klik op Pictogram wijzigen. U ziet een map met service-afbeeldingen - pictogrammen, bestanden in het "ico"-formaat. Ze hebben een heel andere vorm - een planeet, een schijf, een printer, een asterisk, een pijl, een boom, een vraagteken en andere. Selecteer de gewenste snelkoppeling en klik op de knop "Snelkoppeling wijzigen".

Stap 3

Gebruik de miniatuurmodus om een afbeelding die aan de inhoud herinnert in de geselecteerde map te plaatsen. Selecteer in de map Instellingen, in plaats van het onderste vak met mappictogrammen, de bovenste mapafbeeldingen. Klik vervolgens op de knop "Patroon selecteren".

Stap 4

U kunt ook de pictogrammen wijzigen voor de belangrijkste bestanden op het bureaublad van de computer, zoals "Mijn documenten", "Mijn computer", "Netwerkomgeving", "Prullenbak". Klik hiervoor met de rechtermuisknop op een leeg gedeelte van het bureaublad. Open vervolgens "Eigenschappen", "Bureaublad", "Bureaubladinstellingen" en verander de oude snelkoppeling naar de nieuwe.

Aanbevolen: