Aero Inschakelen In Windows 7

Inhoudsopgave:

Aero Inschakelen In Windows 7
Aero Inschakelen In Windows 7

Video: Aero Inschakelen In Windows 7

Video: Aero Inschakelen In Windows 7
Video: КАК ВОССТАНОВИТЬ AERO на Windows 7! 2024, Mei
Anonim

Onder de ingebouwde applicaties van het Windows 7-besturingssysteem is er een prachtige Aero-graphics. Het is beschikbaar in Windows 7-versies: Home, Advanced en hoger. Er zijn veel handige functies onder de mogelijkheden van Aero. Met Windows Flip kunt u bijvoorbeeld niet alleen schakelen tussen vensters van geopende programma's, maar ook miniaturen van deze vensters bekijken.

Aero inschakelen in Windows 7
Aero inschakelen in Windows 7

instructies:

Stap 1

Voordat u Aero inschakelt, moet u ervoor zorgen dat dit Windows-bureaubladthema op uw computer kan worden gebruikt. Klik hiervoor op "Start", zoek vervolgens het item "Computer" en klik erop met de rechtermuisknop. Selecteer Eigenschappen in het vervolgkeuzemenu.

Stap 2

In het geopende venster, in het gedeelte "Systeem", ziet u de "Windows Performance Index" en aan de rechterkant - de waarde ervan, die door Windows is berekend. Als het er minimaal 3 zijn, kunt u doorgaan naar de volgende stap. Als de prestatie-index onder de opgegeven waarde ligt, moet u de componenten van uw computer verbeteren. Meestal helpt het vervangen van een videokaart door een moderner model of het vergroten van de hoeveelheid RAM.

Stap 3

Bij het installeren van Windows 7 wordt standaard het grafische Aero-schema geselecteerd, als de mogelijkheden van de computercomponenten dit toestaan. Er moet aan worden herinnerd dat Aero veel middelen gebruikt voor zijn werk. Hiermee moet rekening worden gehouden als in sommige toepassingen vastlopen of vertragingen worden waargenomen. In dit geval wordt aanbevolen om van deze regeling af te zien.

Stap 4

U kunt andere bureaubladthema's gebruiken die geen bronnen verbruiken. Als u uw eigen bureaubladinstellingen hebt gewijzigd of als Aero eerder niet beschikbaar was vanwege slechte computerprestaties, en u wilt nu genieten van de volledige mogelijkheden van Windows 7, begin dan met instellen.

Stap 5

Om het Aero-schema in te schakelen, klikt u op "Start" - "Configuratiescherm". Zoek in het geopende venster "Uiterlijk en personalisatie" en klik met de linkermuisknop op het item "Thema wijzigen". U krijgt de keuze uit verschillende achtergrondafbeeldingen in verschillende schema's. Kies het Aero-schema dat je leuk vindt, zoals Natuur of Architectuur. Nadat u op een thema heeft geklikt, wordt het binnen enkele seconden geïnstalleerd.

Aanbevolen: