Een Afdruk Knippen In Photoshop

Inhoudsopgave:

Een Afdruk Knippen In Photoshop
Een Afdruk Knippen In Photoshop

Video: Een Afdruk Knippen In Photoshop

Video: Een Afdruk Knippen In Photoshop
Video: Dingen weghalen met Inhoud Behouden (Photoshop) 2024, April
Anonim

De volgorde van acties die worden uitgevoerd bij het scheiden van een fragment van de achtergrond in Adobe Photoshop is sterk afhankelijk van het type. Dus als u een afdruk moet snijden, moet u de standaard selectietools niet gebruiken. Houd er rekening mee dat het afdrukbeeld, hoewel sterk gefragmenteerd, ongeveer dezelfde kleur heeft.

Een afdruk knippen in Photoshop
Een afdruk knippen in Photoshop

Noodzakelijk

  • - Adobe-Photoshop;
  • - een afbeelding met een zegel.

instructies:

Stap 1

Laad een grafisch bestand met de afdrukafbeelding in Adobe Photoshop. Selecteer in het menu Bestand het item "Open …" of "Openen als …" of gebruik de bijbehorende sneltoetsen Ctrl + O of Ctrl + Alt + Shift + O. In het dialoogvenster dat verschijnt, navigeert u naar de gewenste map, selecteert u het bestand en klikt u op de knop "Openen".

Stap 2

Breng voor het gemak van verder werk het fragment van de afbeelding met de afdruk over naar een nieuw document. Activeer het gereedschap Rechthoekig selectiekader. Gebruik het om een rechthoekige selectie rond de afdruk te maken. Pas de grootte van de selectie aan door Selectie selecteren en transformeren te kiezen in het hoofdmenu. Kopieer het fragment naar het klembord door op Ctrl + C te drukken of door Kopiëren te kiezen in het menu Bewerken. Druk op Ctrl + N of kies "Nieuw…" in het menu Bestand. Selecteer in de lijst Voorinstelling van het dialoogvenster Nieuw de waarde Klembord. Klik OK. Druk op Ctrl + V of kies Plakken in het menu Bewerken.

Stap 3

Selecteer de belangrijkste delen van de afdrukafbeelding op kleur. Stel een handige kijkschaal in met behulp van de Zoom-tool. Selecteer in het hoofdmenu de items Selecteren en "Kleurbereik…". Selecteer in de lijst Selecteren van het dialoogvenster Kleurbereik dat verschijnt de optie Kleurmonsters. Stel de waarde van de Fuziness-parameter in op 1. Activeer de Image-optie. Selecteer in de lijst Selectievoorbeeld de optie Snelmasker. Klik op de knop Toevoegen aan voorbeeld. Klik op een aantal punten van de afdrukafbeelding die de meest verschillende kleuren hebben. Verhoog de waarde voor Fuziness en pas deze zo aan dat de selectie de afdruk zo veel mogelijk omvat, maar zonder te grote aangrenzende gebieden te beïnvloeden. Klik OK.

Stap 4

Pas het selectiegebied aan. Ga naar de snelle maskermodus. Druk op de Q-toets of de knop Bewerken in snelmaskermodus op de werkbalk. Kies een borstel met parameters die handig zijn voor het werk (type, diameter en hardheid). Zet de voorgrondkleur op zwart en verwijder overtollige selectie. Zet de voorgrondkleur op wit en voeg selecties toe waar je maar wilt. Schakel de snelmaskermodus uit op dezelfde manier als waarop deze is geactiveerd.

Stap 5

Knip de stempel uit. Als u het op het klembord wilt plaatsen, drukt u gewoon op Ctrl + C. Als u een "schone" afdrukafbeelding wilt opslaan voor toekomstig gebruik, keert u de selectie om door op Ctrl + Shift + I te drukken, verwijdert u de achtergrond door op Del te drukken en keert u de selectie opnieuw om. Selecteer Afbeelding en bijsnijden in het menu. Druk vervolgens op Ctrl + Shift + S of selecteer "Opslaan als …" in het menu Bestand.

Aanbevolen: