Hoe Maak Je Een Bureaubladafbeelding

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Bureaubladafbeelding
Hoe Maak Je Een Bureaubladafbeelding

Video: Hoe Maak Je Een Bureaubladafbeelding

Video: Hoe Maak Je Een Bureaubladafbeelding
Video: Tutorials club ~ Hoe maak je een simpele blend? 2024, Mei
Anonim

Als u constant op een computer werkt en er is niet alleen een computer op het werk, maar ook thuis, dan denkt u er soms over om de achtergrondafbeeldingen van uw bureaublad te wijzigen. Deze functie van het besturingssysteem is handig. De afbeelding op het bureaublad siert de hele computer. Maar er komt een moment dat een achtergrondafbeelding een beetje vervelend is. Maar hoe verander je de achtergrondafbeelding op je bureaublad als je niet weet hoe je dat moet doen?

Hoe maak je een bureaubladafbeelding
Hoe maak je een bureaubladafbeelding

Noodzakelijk

Besturingssysteem Windows XP

instructies:

Stap 1

Om de bureaubladafbeelding te wijzigen, moet u de instelling voor schermeigenschappen uitvoeren. Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad - selecteer "Eigenschappen" in het contextmenu - selecteer in het geopende venster het tabblad "Bureaublad". Op dit tabblad kunt u een achtergrondafbeelding kiezen of de kleur van de effen achtergrond wijzigen.

Stap 2

Als u het bureaublad een monochroom uiterlijk wilt geven, selecteert u het item "Kleur" op het tabblad "Bureaublad" - selecteer een kleur in de vervolgkeuzelijst. In het veld "Achtergrond" moet u de waarde "Geen" opgeven. Om deze kleur globaal in te schatten, kijkt u naar het monitorbeeld op dit tabblad. Als het resultaat je bevalt, klik dan op de knop "Toepassen" en vervolgens op "OK".

Stap 3

In de regel ziet een monochrome desktop er saai uit en geeft deze geen activiteit bij het doen van werkzaamheden op de computer. Gebruik daarom, in plaats van een effen kleurenbureaublad, kleurrijke afbeeldingen om uw bureaublad te versieren. Er zijn een groot aantal van dergelijke foto's. In de standaardset van het besturingssysteem Windows XP zijn meerdere afbeeldingen opgenomen. Om deze foto's te evalueren, selecteert u een item in het veld "Wallpaper" - u ziet het resultaat van uw selectie op de monitor van dit tabblad. Nadat u een geschikt patroon hebt gekozen, klikt u op de knop "Toepassen" en vervolgens op "OK".

Aanbevolen: