Hoe U Uw Computer Weggooit?

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Computer Weggooit?
Hoe U Uw Computer Weggooit?

Video: Hoe U Uw Computer Weggooit?

Video: Hoe U Uw Computer Weggooit?
Video: Hoe u geld uitleent via uw computer 2024, Mei
Anonim

De materialen waaruit een computer is gemaakt, hebben tientallen of zelfs honderden jaren nodig om te ontbinden. Daarom is het afvoeren van computers, kantoorapparatuur en andere apparatuur een maatschappelijke verantwoordelijkheid van elke organisatie en individuele persoon die in harmonie met de natuur wil leven.

Hoe u uw computer weggooit?
Hoe u uw computer weggooit?

instructies:

Stap 1

Gooi uw computer niet weg, dit is in strijd met de milieuwetgeving van de Russische Federatie. Bekijk de procedure voor het recyclen van computers. Wis alle persoonlijke gegevens van de computer voordat u deze weggooit. Gebruik de juiste programma's of een reeks programma's om alle informatie volledig en permanent te verwijderen. Onthoud dat alleen een professionele programmeur bijzonder waardevolle informatie kan wissen zonder de mogelijkheid van herstel.

Stap 2

Neem contact op met een bedrijf dat gespecialiseerd is in het recyclen van computers en apparatuur als u voor een bedrijf of bedrijf werkt en een administratie moet bijhouden van de apparatuur die u heeft. Zoek het bedrijf op internet of in de gele pagina's. Schrijf de juiste aanvraag of neem contact op met een vertegenwoordiger van dit bedrijf en wacht op de komst van de brigade. Stel een recyclingovereenkomst op, betaal alle diensten en onderneem de juiste handeling, die vervolgens bij de rapportages van uw bedrijf of onderneming moet worden gevoegd.

Stap 3

Ga naar een computerbedrijf als u een particulier bent en van verouderde of onnodige hardware af wilt. Lever uw computer in voor implementatie (indien een dergelijke dienst door een bedrijf wordt geleverd) en sluit een overeenkomst over de verkoop van verouderde apparatuur. Verwacht verkoop van uw apparatuur. In het geval van een succesvolle implementatie, zal de manager contact met u opnemen en aanbieden om naar het bedrijf te komen en het ontvangen bedrag van de verkoop te innen. U kunt de technische dienst ook aanbieden om uw computer op te halen voor reserveonderdelen.

Stap 4

Plaats een advertentie voor de verkoop, ruil of schenking van uw computer op internet, als u geen melding hoeft te maken van de beschikbare apparatuur. Vul je contactgegevens in en verwacht een telefoontje, brief of bericht van de betrokkene. Zo raak je niet alleen onnodige apparatuur kwijt, maar ontzie je ook het milieu.

Aanbevolen: