Opties Wijzigen In Excel

Inhoudsopgave:

Opties Wijzigen In Excel
Opties Wijzigen In Excel

Video: Opties Wijzigen In Excel

Video: Opties Wijzigen In Excel
Video: Hoe u een vervolgkeuzelijst maakt in Excel 2024, Mei
Anonim

De Microsoft Office Excel-spreadsheeteditor is tegenwoordig de meest gebruikte spreadsheettoepassing. Na het installeren van een nieuwe versie van dit programma, is het vaak nodig om de instellingen te wijzigen om ze de gebruikelijke vorm te geven. Toegang tot programma-instellingen in de nieuwste edities van de editor is op verschillende manieren georganiseerd.

Opties wijzigen in Excel
Opties wijzigen in Excel

Noodzakelijk

Microsoft Office Excel-spreadsheeteditor

instructies:

Stap 1

Vouw het gedeelte 'Bestand' in het spreadsheetmenu uit. Als u de versie van Excel 2010 gebruikt, moet u hiervoor op de groene knop in de linkerbovenhoek van het toepassingsvenster klikken. In de versie van 2007 is er in plaats daarvan op ongeveer dezelfde plaats een grote ronde knop zonder inscriptie, die de fabrikant in alle documenten Microsoft Office noemt. U kunt dit menu op een andere manier openen - druk op de toets alt="Afbeelding" en het programma zal de letters van het Russische alfabet op elk menu-item weergeven. Door op de toets met de bijbehorende letter te drukken, wordt het bijbehorende menu-item geopend, de letter "F" wordt toegewezen aan het gedeelte "Bestand".

Stap 2

Selecteer Opties als u Excel 2010 gebruikt - dit is de tweede rij van onder in het hoofdmenu. In Excel 2007 vervangt dit item de knop met de tekst "Excel-opties" in de rechterbenedenhoek van het vervolgkeuzemenu - klik erop. Beide acties openen de instellingenpagina van de tabelprocessor, die is onderverdeeld in secties, waarvan een lijst aan de linkerrand is geplaatst.

Stap 3

Als u een nog eerdere versie van Microsoft Excel gebruikt (bijvoorbeeld Excel 2003), zoek dan naar het gewenste item in het gedeelte "Extra" van het toepassingsmenu. Het heet "Parameters" en opent een apart instellingenvenster, bestaande uit dertien tabbladen.

Stap 4

Veel instellingen van de spreadsheeteditor kunnen worden gewijzigd zonder de instellingenpagina te gebruiken. Als u bijvoorbeeld de standaardschaal voor paginaweergave wilt wijzigen, rolt u gewoon met het muiswiel terwijl u de Ctrl-toets ingedrukt houdt. De verhoging (of verlaging) die op deze manier wordt ingesteld, wordt automatisch door de applicatie opgeslagen en gebruikt de volgende keer dat u Excel start.

Aanbevolen: