Hoe U Snel En Gemakkelijk Gif-animaties Kunt Maken Van Foto's

Inhoudsopgave:

Hoe U Snel En Gemakkelijk Gif-animaties Kunt Maken Van Foto's
Hoe U Snel En Gemakkelijk Gif-animaties Kunt Maken Van Foto's
Anonim

Het is mogelijk om bewegende beelden te maken zowel van verschillende foto's als van uw eigen tekeningen. Om zelf GIF-animaties te maken, kun je grafische editors gebruiken, bijvoorbeeld Photoshop. Een snellere en gemakkelijkere manier is echter om gespecialiseerde online diensten te gebruiken.

Hoe u snel en gemakkelijk-animaties kunt maken van foto's
Hoe u snel en gemakkelijk-animaties kunt maken van foto's

instructies:

Stap 1

Er zijn veel vergelijkbare gratis programma's voor het maken van animatieafbeeldingen (picasion.com, toolson.net). Ze zijn handig en gemakkelijk te gebruiken.

Stap 2

Als u bijvoorbeeld een gif-animatie wilt maken met de gratis online service picasion.com, moet u naar deze link gaan. Er wordt een speciaal formulier voor het maken van afbeeldingen geopend.

Afbeelding
Afbeelding

Stap 3

In het gedeelte Afbeelding moet u een foto voor animatie selecteren door op de juiste knop te klikken. De maximaal mogelijke hoeveelheid is 10 stuks.

Stap 4

Vervolgens moet u het formaat (Grootte) en de snelheid van het wijzigen van de foto (Snelheid) selecteren. Gemiddelde parameters zijn al ingesteld in de overeenkomstige cellen en u kunt ze ongewijzigd laten. Het wordt aanbevolen om te experimenteren met het veranderen van de snelheid. Als het resultaat een diavoorstelling van foto's is, zien langzamere overgangen er beter uit. Bij het maken van een animatiekarakter dat van lichaamshouding verandert, verdient het echter de voorkeur om de snelheid te verhogen.

Stap 5

Vervolgens moet u op de knop Animatie maken klikken en een tijdje wachten op het resultaat. Dan wordt de GIF-animatie ter inzage aangeboden. Als je het leuk vindt, kun je het op je computer opslaan met behulp van de bijbehorende functie (Sla deze animatie op). Bij een storing kan de afbeelding worden verwijderd (Verwijder deze animatie).

Afbeelding
Afbeelding

Stap 6

Met behulp van deze service is het mogelijk om kinderen visueel te laten zien hoe tekenfilms worden gemaakt en hen uit te nodigen om hun eigen bewegende personage te creëren. Om dit te doen, moet je verschillende identieke tekeningen tekenen, met als verschil de geleidelijke veranderingen in de positie van het lichaam van de held (gefaseerde opheffing van de ledematen, veranderingen in gezichtsuitdrukkingen, enz.). U kunt bijvoorbeeld een kuiken afbeelden dat met zijn vleugels klappert, een wandelend persoon, enzovoort. De voltooide tekeningen moeten worden gefotografeerd en, volgens de opgegeven instructies, in volgorde in het programma worden ingevoerd. Hierdoor komt het personage tot leven. Voor een effectiever resultaat wordt aanbevolen om de snelheid van het wisselen van bestanden te verhogen (Faster).

Aanbevolen: