Hoe Buffering Uit Te Schakelen?

Inhoudsopgave:

Hoe Buffering Uit Te Schakelen?
Hoe Buffering Uit Te Schakelen?

Video: Hoe Buffering Uit Te Schakelen?

Video: Hoe Buffering Uit Te Schakelen?
Video: STOP BUFFERING with these tips 2024, Mei
Anonim

Buffering wordt soms gebruikt om een webpagina weer te geven om het aantal pogingen om HTML of gegevens van code op ASP-pagina's in de clientbrowser weer te geven, tot een minimum te beperken, waardoor de algehele prestaties worden verbeterd. TCP/IP is zo ontworpen dat het efficiënter is om data in grote brokken naar de klant te sturen.

Hoe buffering uit te schakelen?
Hoe buffering uit te schakelen?

Noodzakelijk

HTML-editor

instructies:

Stap 1

De pagina wordt langzamer door buffering - van wat pas naar gebruikers wordt verzonden nadat het is voltooid. Daarom kunt u voor pagina's die gedurende zeer lange tijd door scripts worden gegenereerd, buffering geheel of gedeeltelijk uitschakelen.

Stap 2

Gebruik de opdracht Response. Buffer = False om buffering volledig uit te schakelen. Met deze methode worden gegevens onmiddellijk naar de gebruiker verzonden.

Stap 3

Gebruik de Response. Flush-methode. Om buffering gedeeltelijk uit te schakelen, hebt u een complexer algoritme van acties nodig, maar het lijkt meer de voorkeur te hebben. Het maakt gebruik van de Response. Flush-methode, die alle HTML die in de buffer is verzameld, naar de client verzendt.

Stap 4

Bijvoorbeeld, na de gegenereerde eerste honderd rijen van een tabel met een totale grootte van 1000 rijen, roepen de ASP-scripts Response. Flush aan om het eerste deel van de pagina naar de clientbrowser te sturen. Met deze aanpak kan de gebruiker die eerste honderd rijen zien, zelfs voordat de hele tabel klaar is. Bovendien is het mogelijk om het in dezelfde delen naar de klant te sturen tijdens het genereren van een nieuwe lijn.

Stap 5

Dergelijk werk met de buffer is het meest optimaal, het bereikt een tastbare verhoging van het prestatieniveau en de mogelijkheid om pagina's te laden die over een lange periode in fasen zijn berekend, zonder bezoekers van de bron te dwingen lang te wachten van een schoon browservenster.

Stap 6

Breek de pagina op in bouwstenen. Het is belangrijk om te onthouden dat sommige browsers het weergeven van delen van een tabel niet ondersteunen - ze zullen wachten tot deze wordt gesloten. In dit geval moet u een dergelijke sluiting simuleren - een grote tabel kan bijvoorbeeld worden opgesplitst in honderd rijen, zoals hierboven beschreven. In dit geval kan, nadat de volgende subtabel is gegenereerd, deze naar gebruikers worden verzonden met behulp van de Response. Flush-methode.

Stap 7

Pas de Flush-methode toe. In sommige gevallen is het mogelijk dat de technologie van het gedeeltelijk uitschakelen van buffering grote hoeveelheden servergeheugen verbruikt in de zone van het genereren van zeer grote pagina's. Zonder de Flush-methode te gebruiken, is het niet mogelijk om het juiste gebruik van deze technologie te garanderen en onnodig overmatig gebruik van de systeembron te voorkomen. Het nadeel van deze methode is dat voor de gebruiker om de tabel correct op het scherm weer te geven, het noodzakelijk is om ervoor te zorgen dat kolommen van dezelfde breedte worden gemaakt in elk van de subtabellen.

Aanbevolen: