Hoe Op Te Slaan In Korela

Inhoudsopgave:

Hoe Op Te Slaan In Korela
Hoe Op Te Slaan In Korela

Video: Hoe Op Te Slaan In Korela

Video: Hoe Op Te Slaan In Korela
Video: Как съесть горькую дыню 2024, Mei
Anonim

CorelDRAW is een krachtige editor voor vectorafbeeldingen die de CorelDRAW Graphics Suite aanstuurt. Het wordt sinds de jaren negentig van de vorige eeuw ontwikkeld en op de markt gebracht door Corel vanuit de Canadese hoofdstad. In de afgelopen twintig jaar is de applicatie-interface tot in het kleinste detail geperfectioneerd en treden er geen problemen op met eenvoudige handelingen als het opslaan van een bestand.

Hoe op te slaan in Korela
Hoe op te slaan in Korela

instructies:

Stap 1

Nadat het werk aan de afbeelding is voltooid, opent u het gedeelte "Bestand" in het Corel Draw-menu en selecteert u het item "Opslaan" - met deze opdracht wordt het standaard dialoogvenster voor opslaan geopend. Naast het menu-item kunt u het diskettepictogram op de werkbalk in het programmavenster gebruiken of de sneltoets Ctrl + S. Deze opdracht moet worden gebruikt wanneer u een document voor de eerste keer opslaat of om een bestaand bestand te overschrijven.

Stap 2

Als u het huidige bestand moet opslaan, terwijl u de vorige versie van het document op schijf laat staan, gebruikt u de opdracht "Opslaan als" - deze bevindt zich in hetzelfde gedeelte van het menu. Deze opdracht komt overeen met de toetsencombinatie Ctrl + Shift + S.

Stap 3

Selecteer in het dialoogvenster dat wordt geopend door de opslagopdrachten het formaat van het document dat naar schijf moet worden geschreven. Een vervolgkeuzelijst met beschikbare opties wordt in het veld "Bestandstype" geplaatst. Kies uw eigen Corel Draw CDR-indeling als u van plan bent het document in de toekomst in deze grafische editor te bewerken. U kunt ook opslaan in indelingen van andere grafische programma's, bijvoorbeeld AI voor Adobe Illustrator, DES voor Corel Designer, enz.

Stap 4

Typ in het veld "Bestandsnaam" de naam van het document dat moet worden opgeslagen en gebruik de mappenboom in de vervolgkeuzelijst in de adresregel van het dialoogvenster Opslaan om de map te selecteren waarin u dit bestand wilt plaatsen.

Stap 5

In hetzelfde venster kunt u aanvullende opslagparameters instellen - compatibiliteit met eerdere versies van deze editor, het huidige kleurprofiel en gebruikte lettertypen in hetzelfde bestand opslaan. Als u de parameters van het opgeslagen document grondiger wilt configureren, klikt u op de knop "Geavanceerd" - het opent een apart venster "Opties".

Stap 6

Wanneer alles klaar is om het bestand te schrijven, klikt u op de knop "Opslaan" en wordt de bewerking uitgevoerd in overeenstemming met de opgegeven parameters.

Aanbevolen: