De Camera Uitschakelen In Skype

Inhoudsopgave:

De Camera Uitschakelen In Skype
De Camera Uitschakelen In Skype

Video: De Camera Uitschakelen In Skype

Video: De Camera Uitschakelen In Skype
Video: How To Disable Camera In SKype 2024, April
Anonim

Met Skype kun je op elke afstand communiceren. Tegelijkertijd is het mogelijk om berichten te schrijven, te praten en de gesprekspartner te zien. Maar in sommige gevallen is de afbeelding niet nodig. Op dat moment kan de camera het beste worden uitgeschakeld. Er zijn verschillende manieren om het uit te schakelen.

De camera uitschakelen in Skype
De camera uitschakelen in Skype

instructies:

Stap 1

Open het dialoogvenster Skype-instellingen. Om dit te doen, klikt u in het hoofdvenster met de linkermuisknop op het menu-item "Extra" en selecteert u vervolgens het subitem "Instellingen". U ziet een venster met veel verschillende parameters die u kunt wijzigen. In de toekomst kunt u in dit venster eventuele instellingen maken.

Stap 2

Klik op het item "Video-instellingen" in het linkerdeel van het venster. U ziet een klein venster met het huidige beeld van de camera, de naam en verschillende parameters. Er hoeven slechts twee parameters te worden gewijzigd: "Automatische video-ontvangst en schermdeling" (in sommige versies kan de tekst verschillen, maar de geschatte betekenis blijft hetzelfde), overschakelen naar de "van niemand"-positie en de "Toon mijn video …" ingesteld in de "niemand" positie. De camera die op uw computer is aangesloten, wordt nu niet gebruikt in Skype. Het kan zijn dat je een eerdere versie van Skype hebt geïnstalleerd, dan zal de ontkoppelingsprocedure iets anders zijn.

Stap 3

Activeer het instellingendialoogvenster opnieuw. Aan de linkerkant, in plaats van het item "Video-instellingen", is er een item "Video-apparaten" voor recent uitgebrachte versies van Skype en "Communicatie-instellingen" voor versies die meer dan een jaar geleden zijn uitgebracht. In het eerste geval moet u dezelfde parameters wijzigen als in het geval van de moderne versie van Skype (herinnering: de tekst kan verschillen, maar enigszins), en in het tweede geval hoeft u alleen de optie Webcam gebruiken om te zetten naar de status "niet gebruiken".

Stap 4

Koppel de camera los tijdens een gesprek door op het videocamerapictogram te klikken als u een of meerdere keren een audiogesprek moet voeren, of naar een bepaalde groep mensen. Als u de camera uitschakelt terwijl u de instellingendialoog gebruikt, is het onmogelijk om naar alle contacten te videobellen, terwijl u de camera tijdelijk of eenmalig uitschakelt zodat u volgende gesprekken kunt hervatten met de webcam.

Aanbevolen: