Opera Downloaden

Inhoudsopgave:

Opera Downloaden
Opera Downloaden

Video: Opera Downloaden

Video: Opera Downloaden
Video: Как скачать Оперу установить настроить и пользоваться 2024, Mei
Anonim

Opera is een programma om op internet te surfen, dat een browser wordt genoemd. De browser is gemaakt door het Noorse bedrijf Opera Software. Opera browser kan worden gebruikt in verschillende besturingssystemen zoals Microsoft Windows, Solaris, Mac OS X, Linux en Windows Mobile, Android, Apple iOS mobiele besturingssystemen.

opera
opera

Noodzakelijk

Standaard Internet Explorer-browser

instructies:

Stap 1

Selecteer in Microsoft Windows het menu "Start", zoek het Internet Explorer-item in de lijst op en start het met de linkermuisknop.

Opera downloaden
Opera downloaden

Stap 2

Gebruik in het geopende venster het toetsenbord om het internetadres "https://opera.com" in te voeren en druk op de Enter-knop op het toetsenbord.

Zo ziet de officiële website van Opera eruit
Zo ziet de officiële website van Opera eruit

Stap 3

Nadat de startpagina van de Opera-browser is geladen, selecteert u Browsers. Op de volgende pagina ziet u drie secties: "Opera voor Windows / Mac / Linux", "Opera voor telefoons", "Opera voor apparaten". Klik op de knop "Download" in de kolom "Opera voor Windows / Mac / Linux", er verschijnt een venster waarin u wordt gevraagd om het Opera-installatiebestand op te slaan of te openen. Selecteer "Bestand openen".

Stap 4

Nadat het downloaden van Opera is voltooid, ziet u een venster waarin u wordt gevraagd de browser te installeren. Klik op de knop "Volgende", selecteer het installatiepad van de browser en klik op de knop "Installeren". Nadat de installatie is voltooid, klikt u op de knop "Voltooien" en de browser wordt gestart.

Aanbevolen: