Hoe Games In De Navigator Te Laden

Inhoudsopgave:

Hoe Games In De Navigator Te Laden
Hoe Games In De Navigator Te Laden

Video: Hoe Games In De Navigator Te Laden

Video: Hoe Games In De Navigator Te Laden
Video: ТЮНИНГУЕМ НОВЫЙ DAF (+ РОЗЫГРЫШ ETS 2) Euro Truck Simulator 2 2024, Mei
Anonim

Elke dag verschijnen er steeds meer apparaten op de markt voor computerapparatuur, ontworpen om het leven van mensen gemakkelijker te maken. Samen met mobiele telefoons, zakcomputers en andere apparatuur winnen navigators aan populariteit. Met dit apparaat kunt u snel het kortste pad naar een opgegeven locatie vinden.

Hoe games in de navigator te laden
Hoe games in de navigator te laden

instructies:

Stap 1

Naast de hoofdfunctie beginnen navigators uit te rusten met andere opties. In het bijzonder kunt u eenvoudig allerlei handige toepassingen en programma's installeren. Nu hebben alle eigenaren van navigators de mogelijkheid om spelletjes te spelen waarmee je de wachttijd in de file, etc. kunt verdrijven.

Stap 2

Om het spel te installeren, moet u de technische kenmerken van uw navigator achterhalen. De grootte en het formaat van de geïnstalleerde applicaties zijn hiervan afhankelijk. Als u een krachtiger apparaat wilt, upgrade dan de firmware van uw navigator. Dit zal de mogelijkheden van uw apparaat uitbreiden.

Stap 3

In de meeste gevallen kunnen navigators, net als andere mobiele apparaten, met een speciale kabel op een computer worden aangesloten. Zoek het op in de doos die u heeft gekregen toen u het apparaat kocht. Ook ondersteunen veel navigators de Wi-Fi-functie, waarmee u op afstand verbinding kunt maken met een computer of laptop.

Nadat u uw navigator op het systeem heeft aangesloten, wacht u enkele seconden.

Stap 4

De computer zou het apparaat moeten detecteren en weergeven in Verkenner. U kunt alle informatie over de gegevens die op de navigator zijn vastgelegd als volgt bekijken: Start-Computer-Disk X (in plaats van X kan er elke letter zijn die overeenkomt met de schijf op uw computer).

Stap 5

Tegenwoordig zijn er veel spellen die automatisch op de navigator worden geïnstalleerd. Bij het starten van dergelijke programma's zal Explorer u vragen het installatiepad te kiezen. Selecteer het eerder verbonden apparaat en klik op "volgende".

Stap 6

Veel fabrikanten van navigators voegen onder andere een schijf met een speciaal programma toe aan de set bij het apparaat, waarmee je verschillende acties kunt uitvoeren. Installeer vooral applicaties. In dit geval voert u dit hulpprogramma uit, selecteert u de gewenste bewerking en geeft u de game op die u op de navigator wilt installeren.

Aanbevolen: