Een "grijze Telefoon" Identificeren (niet-gecertificeerd)

Inhoudsopgave:

Een "grijze Telefoon" Identificeren (niet-gecertificeerd)
Een "grijze Telefoon" Identificeren (niet-gecertificeerd)

Video: Een "grijze Telefoon" Identificeren (niet-gecertificeerd)

Video: Een
Video: Geen boek en geen Platform wat is er aan de hand 2024, Mei
Anonim

Velen weten waarschijnlijk of zouden graag willen weten of hun telefoon gecertificeerd is. Het gebruik van "grijze telefoons" is immers verboden en kan zowel voor particulieren als rechtspersonen dreigen met een enorme boete.

Hoe te bepalen?
Hoe te bepalen?

instructies:

Stap 1

Om te bepalen of het een gecertificeerde telefoon is, moet je letten op de verpakking (doos) van de telefoon. Het moet een huisstijl hebben met het SSE- en PCT-logo. Op het toetsenbord van de telefoon typen we het commando * # 06 # en er verschijnt automatisch een venster met uw serienummer (IMEI) dat moet overeenkomen met de serie op de firmware onder de batterij van de telefoon. Voor iPhone-bezitters kunt u ook de officiële Apple-website gebruiken en via IMEI alle informatie over uw telefoon vinden.

Stap 2

Bij het kopen van een mobiele telefoon moet je ervoor zorgen dat je een officiële garantiekaart van de fabrikant hebt. Het ontbreken ervan betekent immers dat uw toestel mogelijk niet gecertificeerd is.

Stap 3

Controleer de aanwezigheid van alle onderdelen van je telefoon: koptelefoon, oplader, instructies en extra onderdelen die bij de telefoon moeten worden geleverd. Om dit te doen, moet u naar de officiële website van de telefoonfabrikant gaan en uw kit controleren met degene die op de website wordt gepresenteerd. Bovendien kunt u een e-mail schrijven of de hotline van de fabrikant bellen en alle informatie over uw telefoon te weten komen.

Stap 4

Het toetsenbord van uw mobiele telefoon moet een Russische en Engelse lay-out hebben. Daarnaast moet u de instructies controleren op de kwaliteit van het afdrukken en de aanwezigheid van de Russische taal.

Aanbevolen: