Hoe Vista Te Russificeren

Inhoudsopgave:

Hoe Vista Te Russificeren
Hoe Vista Te Russificeren

Video: Hoe Vista Te Russificeren

Video: Hoe Vista Te Russificeren
Video: HBO 4, diagnostiek en doe-het-zelfaanpassing 2024, Mei
Anonim

In eerste instantie wordt elke versie van het besturingssysteem, zoals elk softwarepakket, uitgebracht in de moedertaal van de ontwikkelaars. In het geval van het besturingssysteem van de Windows-lijn is dit Engels. Als u enige tijd wacht na de release van een nieuw systeem, kunt u een distributiekit van het systeem krijgen met een goed ontwikkelde versie van de vertaling in het Russisch. Als u op dit moment niet wilt wachten, kunt u programma's gebruiken die native lokalisatie toevoegen aan de Engelstalige interface.

Hoe vista te russificeren
Hoe vista te russificeren

Noodzakelijk

Vistalizator-software

instructies:

Stap 1

Dit programma kan de weergavetaal in het Windows Vista-besturingssysteem wijzigen, het is het meest geschikt voor de lokalisatie van Starter-, Home- (Basic en Premium) en Business-versies. Het grootste voordeel van dit programma is dat het slechts 5 minuten duurt om het taalpakket te installeren. Dit pakket kan 35 lokalisaties bevatten, waaronder Russisch. Op verzoek van de gebruiker kunt u taalondersteuning wel of niet installeren. Een ander belangrijk aspect van dit programma is de mogelijkheid om in de veilige modus te installeren. In deze modus kunt u kopieën van bestanden maken voor toekomstig herstel, dat wil zeggen dat de originele bestanden niet worden overschreven.

Stap 2

Voordat u het programma installeert, is het raadzaam uw besturingssysteem bij te werken met behulp van de Windows Update-service. Nadat u het programma hebt geïnstalleerd, moet u het taalbestand naar uw computer downloaden. Als het downloaden van het taalbestand is afgelopen, kunt u het programma openen. Klik in het hoofdvenster op de knop Taal toevoegen. Na het toevoegen van een bestand, zal het wat in het programma laden.

Stap 3

Klik op de knop Installeren. De installatie van taalondersteuning vindt plaats in 5 fasen, die in de statusbalk worden weergegeven. Na het passeren van de downloadbalk verschijnt er een venster op het scherm waarin wordt gevraagd naar de toepassing van het taalpakket. Klik op "Ja" als u direct naar de Russische versie van het systeem wilt gaan.

Aanbevolen: