Hoe De Symbian-versie Te Zien

Inhoudsopgave:

Hoe De Symbian-versie Te Zien
Hoe De Symbian-versie Te Zien

Video: Hoe De Symbian-versie Te Zien

Video: Hoe De Symbian-versie Te Zien
Video: Symbian - ЖИВА В 2020?! 2024, April
Anonim

Net als computers zijn smartphones en communicators uitgerust met besturingssystemen van verschillende versies. U moet het kennen om toepassingen te selecteren, want als ze niet worden gecombineerd, zullen ze niet correct werken.

Hoe de Symbian-versie te zien
Hoe de Symbian-versie te zien

Noodzakelijk

Internetverbinding

instructies:

Stap 1

Open uw browser en plak de volgende link in de adresbalk: https://coolsmart.ru/article/1998-kak-uznat-versiyu-symbian-nokia.html. Deze pagina bevat de volledige lijst met mobiele Nokia-apparaten, gesorteerd op versie van het besturingssysteem. Sinds Nokia begin 2011 de productie van mobiele apparaten op basis van het Symbian-platform heeft stopgezet, is op vergelijkbare sites informatie te vinden over zelfs de nieuwste modellen met dit besturingssysteem.

Stap 2

Ga naar het configuratiescherm van uw mobiele apparaat om systeeminformatie te bekijken als uw telefoon niet in de lijst staat. Zoek het item Systeeminformatie in het menu. Het kan ook worden opgenomen in kantoortoepassingen of instellingen. Het hangt allemaal af van het telefoonmodel en de versie van het besturingssysteem.

Stap 3

Bekijk de documentatie die gewoonlijk wordt geleverd bij de verkoop van mobiele apparaten. Het softwaregedeelte bevat meestal de nodige informatie over het besturingssysteem dat op uw smartphone is geïnstalleerd. Het is ook handig om de officiële site van Nokia-productondersteuning te bezoeken en uw telefoonmodel in de lijst te vinden. Bekijk de specificatie, die alle parameters van het apparaat in detail beschrijft, inclusief informatie over de versie van het geïnstalleerde besturingssysteem.

Stap 4

Gebruik de installatie van extra hulpprogramma's om de systeemgegevens van het mobiele apparaat te bekijken. Open een site met verschillende hulpprogramma's om de werking van smartphones te optimaliseren, selecteer een java-java-toepassing, controleer deze op virussen en kopieer deze naar een flashkaart of telefoongeheugen met behulp van een USB-kabel of Bluetooth-verbinding.

Stap 5

Installeer en bekijk de versie van het besturingssysteem in de applicatie. Houd er rekening mee dat dergelijke programma's bij het instellen niet om toestemming moeten vragen.

Aanbevolen: