Waar Windows Updates Opslaat

Inhoudsopgave:

Waar Windows Updates Opslaat
Waar Windows Updates Opslaat

Video: Waar Windows Updates Opslaat

Video: Waar Windows Updates Opslaat
Video: Как установить Windows 11 через Windows Update на любой ПК и даже на несовместимый 2024, Mei
Anonim

Het hulpprogramma Windows Update in het besturingssysteem van Microsoft downloadt de updatebestanden naar een aparte systeemmap, zodat de gebruiker ze indien nodig kan opslaan bij het opnieuw installeren van Windows. Dit voorkomt dat pakketten opnieuw worden gedownload en versnelt de systeemconfiguratie.

Waar Windows updates opslaat
Waar Windows updates opslaat

instructies:

Stap 1

Het Windows-besturingssysteem slaat updates op in de systeemmap op de harde schijf C. Om deze map te vinden, gaat u naar het menu "Start" - "Computer". Selecteer in de lijst die verschijnt "Lokale schijf C:" - Windows. Zoek de map SoftwareDistribution en navigeer van daaruit naar de map Download.

Stap 2

De lijst met bestanden die in deze map wordt weergegeven, is de update voor het besturingssysteem. Om ze naar een apart opslagmedium of een andere harde schijf te kopiëren, selecteert u alle bestanden met de linkermuisknop, klikt u er met de rechtermuisknop op en selecteert u "Kopiëren". Plak de ontvangen updates via het contextmenu "Plakken" in de doelmap.

Stap 3

De map Download kan ook helpen als u bepaalde problemen ondervindt bij het installeren van updates. Als u bijvoorbeeld bij het aanzetten van de computer het scherm met de update-instellingen ziet en er verschijnt een melding dat het datapakket niet kan worden geïnstalleerd, kunt u in dit geval alle bestanden uit deze map verwijderen om van deze fout af te komen.

Stap 4

Het verwijderen van bestanden uit de Donwload-directory van het systeem geeft ook het Windows Update-hulpprogramma een signaal om de updates opnieuw te downloaden. Als u het automatisch downloaden van nieuwe pakketten voor het systeem volledig wilt uitschakelen, moet u de juiste instelling gebruiken.

Stap 5

Klik op "Start" - "Configuratiescherm" - "Systeem en beveiliging". Selecteer in de lijst met secties de sectie "Windows Update" - "Automatische updates in- of uitschakelen". Selecteer in de regel "Belangrijke updates" "Niet controleren op updates" en klik op "OK". Het automatisch downloaden van updates wordt volledig uitgeschakeld.

Stap 6

In het venster voor het configureren van deze parameters kunt u ook een schema instellen voor het downloaden van nieuwe servicepacks. Stel hiervoor het item "Updates automatisch installeren" in en voer in het onderstaande veld het tijdsinterval in waarvoor de gedownloade updates moeten worden gedownload.

Aanbevolen: