Taalpakketten Verwijderen

Inhoudsopgave:

Taalpakketten Verwijderen
Taalpakketten Verwijderen

Video: Taalpakketten Verwijderen

Video: Taalpakketten Verwijderen
Video: Taalpakket bewerken 2024, Mei
Anonim

MUI-bestanden, of Windows-taalpakketten, zijn updatebestanden met de extensie *.msi / *. Mui. Taalpakketten bevatten alle teksten die aanwezig zijn in de OS-interface. Elk dergelijk pakket heeft teksten in slechts één geselecteerde taal - bijvoorbeeld Russisch, Japans of Frans.

Taalpakketten verwijderen
Taalpakketten verwijderen

instructies:

Stap 1

Sommige versies van Windows worden geleverd met meerdere taalpakketten tegelijk op de installatieschijf, of tijdens het updateproces downloadt en installeert Windows Updater de talen van andere landen op uw computer en installeert deze onafhankelijk. MUI-bestanden nemen vrij veel vrije ruimte op de harde schijf in beslag, en het blijkt dat de taalpakketbestanden de harde schijf gewoon onnodig in beslag nemen. Dan moeten de taalpakketten natuurlijk worden verwijderd, behalve voor Russisch en Engels, en andere talen, als je die kent.

Stap 2

Voor Windows XP / Server 2003: Klik op "Start" op het bureaublad en selecteer "Configuratiescherm", of ga naar "Configuratiescherm" via de systeemmap "Mijn Computer". Selecteer de categorie Regionale en taalopties in het Configuratiescherm. Selecteer vervolgens "Toetsenbord en taal".

Stap 3

Klik in het venster dat verschijnt op de knop "Toevoegen en verwijderen interfacetaal", "Verwijder interfacetaal" en vink de vakjes aan voor alle talen die u niet op deze computer gebruikt. Klik daarna op de knop "Volgende", wacht tot het einde van de bewerking, sluit het verwijderingsvenster van taalpakketten en start uw computer opnieuw op … Taalpakketten zijn verwijderd.

Stap 4

Voor Windows Vista/7: Klik op "Start" op het bureaublad en selecteer "Configuratiescherm", of ga naar "Configuratiescherm" via de systeemmap "Mijn Computer". Selecteer in het Configuratiescherm de weergavemodus Kleine pictogrammen of Grote pictogrammen.

Stap 5

Selecteer het pictogram Programma's en onderdelen en klik op de link Geïnstalleerde functies weergeven in het linkermenu. De Windows-updatelijst wordt binnen 1-2 minuten gedownload. Zoek daarin taalpakketten (Language MUI) en verwijder deze door met de rechtermuisknop te klikken en "Verwijderen" te selecteren in het contextmenu. Nadat de computer opnieuw is opgestart, worden de taalpakketten verwijderd.

Aanbevolen: