Hoe Windows-begroetingen Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Windows-begroetingen Uit Te Schakelen
Hoe Windows-begroetingen Uit Te Schakelen

Video: Hoe Windows-begroetingen Uit Te Schakelen

Video: Hoe Windows-begroetingen Uit Te Schakelen
Video: De Taalkanjers: 10 manieren om iemand te begroeten 2024, Mei
Anonim

Het uitschakelen van de welkomstpagina voor gebruikers op computers met verschillende versies van Windows is onderhevig aan algemene regels en varieert zeer licht. Er is geen extra software nodig.

Hoe Windows-begroetingen uit te schakelen
Hoe Windows-begroetingen uit te schakelen

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat u bent aangemeld bij de Windows XP-versie met een lokaal beheerdersaccount en open het hoofdmenu door op de knop "Start" te klikken. Ga naar het dialoogvenster Uitvoeren en typ configuratiescherm op de regel Openen. Bevestig de lancering van het paneel door op OK te klikken en open de link Gebruikersaccounts in het dialoogvenster dat wordt geopend.

Stap 2

Ga naar het gedeelte "Selecteer een taak …" en vouw het knooppunt "Gebruikersaanmelding wijzigen" uit. Schakel het selectievakje in de regel "Gebruik de welkomstpagina" uit en bevestig het opslaan van de wijziging door op OK te klikken (voor Windows XP).

Stap 3

Open het hoofdmenu van Windows versie 7 door op de knop "Start" te klikken en ga ook naar het dialoogvenster "Uitvoeren" om de welkomstpagina uit te schakelen. Typ control userpasswords2 in de regel "Openen" en bevestig de lancering van het hulpprogramma door op de knop OK te klikken.

Stap 4

Selecteer het tabblad "Gebruikers" in het geopende dialoogvenster Gebruikersaccountbeheer en schakel de regel "Gebruikersnaam en wachtwoord vereist" uit. Sla de wijzigingen op door op de knop OK te klikken Typ uw accountnaam en wachtwoord in de overeenkomstige velden van het systeemverzoekvenster dat wordt geopend en autoriseer de uitvoering van de geselecteerde actie door op de knop OK te klikken.

Stap 5

Houd er rekening mee dat het uitvoeren van de bovenstaande bewerking in sommige gevallen een voorlopige wijziging van de status van de gebruiker aan de computerbeheerder kan impliceren. Om dit te doen, start u de standaard Windows Verkenner-toepassing en volgt u het pad

stationsnaam: / Windows / System32 \

en roep het contextmenu van het cmd.exe-bestand op door met de rechtermuisknop te klikken.

Stap 6

Specificeer de opdracht "Als administrator uitvoeren" en typ

net gebruiker Beheerder / actief: ja

in het tekstvak van de opdrachtinterpreter. Bevestig de aangebrachte wijziging door op de softkey met het label Enter te drukken.

Aanbevolen: