Een Snelkoppelingspictogram Maken

Inhoudsopgave:

Een Snelkoppelingspictogram Maken
Een Snelkoppelingspictogram Maken

Video: Een Snelkoppelingspictogram Maken

Video: Een snelkoppeling maken en andere handige weetjes over de snelkoppeling 2022, November
Anonim

Een snelkoppeling voor het starten van een programma is erg handig. Tijdens de installatie bieden veel toepassingen aan om een ​​startsnelkoppeling op het bureaublad te maken. Mocht je het vergeten zijn, of dit aanbod niet hebben ontvangen, raak dan niet ontmoedigd, want je bent heel goed in staat om zelf een snelkoppeling te maken. Hoe je dat doet?

Een snelkoppelingspictogram maken
Een snelkoppelingspictogram maken

instructies:

Stap 1

Klik met de rechtermuisknop op een vrije ruimte op het bureaublad. Er verschijnt een menu voor je. Selecteer daarin "Maken" en vervolgens "Snelkoppeling". Daarna wordt u naar het dialoogvenster voor het maken van snelkoppelingen gebracht. Om een ​​snelkoppelingspictogram te maken, is het erg belangrijk om de locatie van het oorspronkelijke pictogram voor het starten van het programma correct aan te geven.

Stap 2

Klik op de knop "Bladeren". Volg vervolgens de map naar de locatie van het originele pictogram en dubbelklik erop. Klik op de knop Voltooien. De snelkoppeling is gemaakt en klaar voor gebruik. Het heeft hetzelfde pictogram als het origineel, zodat u het gemakkelijk op uw bureaublad kunt vinden.

Stap 3

Klik met de rechtermuisknop op het startpictogram van de toepassing waarin u geïnteresseerd bent. Je krijgt een menu te zien. Selecteer daarin het item "Snelkoppeling maken". U kunt deze alternatieve methode gebruiken om een ​​snelkoppelingspictogram te maken zonder een specifieke locatie voor het programma op te geven, aangezien dit adres automatisch wordt opgegeven.

Stap 4

Nadat u met de linkermuisknop op het item "Snelkoppeling maken" hebt geklikt, verschijnt het snelkoppelingspictogram in dezelfde map. U kunt het naar elke gewenste plaats slepen en u hoeft zich geen zorgen te maken dat het daarna niet meer werkt. Plaats deze bijvoorbeeld op uw bureaublad om de toegang tot de applicatie te versnellen.

Stap 5

Wijzig het snelkoppelingspictogram als u het niet leuk vindt. Dit kan als volgt. Klik met de rechtermuisknop op de snelkoppeling en selecteer vervolgens in het menu dat verschijnt "Eigenschappen". Er verschijnt een venster met informatie over de snelkoppeling: de locatie van het origineel op de computer, enz. Zoek de knop Pictogram wijzigen. U ziet een venster met het originele snelkoppelingspictogram.

Stap 6

Klik op de knop "Bladeren" en zoek de map met andere pictogrammen. Dit moeten kleine foto's zijn. Gewone foto's kunnen vanwege hun grote volume niet worden gebruikt. Als u geen geschikt pictogram heeft, download het dan van internet.

Populair per onderwerp