Hoe Bureaubladachtergrond Te Maken

Inhoudsopgave:

Hoe Bureaubladachtergrond Te Maken
Hoe Bureaubladachtergrond Te Maken

Video: Hoe Bureaubladachtergrond Te Maken

Video: Hoe Bureaubladachtergrond Te Maken
Video: Zelf Kaas maken 2024, Mei
Anonim

Als u de hele tijd achter een computer werkt, wilt u misschien uw werkruimte naar wens aanpassen. Dit geldt voor pictogram- en lettergrootte en natuurlijk voor de achtergrondafbeelding. Kant-en-klare bureaubladachtergronden zijn te vinden op veel internetbronnen of u kunt het zelf maken.

Hoe bureaubladachtergrond te maken
Hoe bureaubladachtergrond te maken

instructies:

Stap 1

U kunt van elke afbeelding een achtergrondafbeelding maken, bijvoorbeeld een foto van uw favoriete kat. Het belangrijkste is dat de labels duidelijk zichtbaar zijn tegen deze achtergrond en dat het kleurenschema van het behang de ogen niet vermoeid of irriteert. Klik met de rechtermuisknop op de foto en selecteer de optie "Instellen als achtergrondafbeelding …" in het contextmenu

Stap 2

Als u het meest expressieve deel van de afbeelding als achtergrond wilt maken, kunt u de tools van de Adobe Photoshop-editor gebruiken. Open de afbeelding en druk op C op je toetsenbord om het gereedschap Bijsnijden te activeren. Houd de linkermuisknop ingedrukt en omcirkel het deel van de afbeelding dat de achtergrond wordt.

Stap 3

Druk op Enter. Alles buiten de selectie wordt verwijderd. Kies in het menu Afbeelding de opdracht Afbeeldingsgrootte en stel de waarden voor Breedte en Hoogte in op uw schermresolutie. Om uw tekening op uw harde schijf op te slaan, kiest u Opslaan als … in het menu Bestand. Selecteer in het veld Formaat het bestandstype JPEG.

Stap 4

Windows 7 heeft de mogelijkheid om een achtergrondafbeelding voor een diavoorstelling te maken. Vouw in het "Configuratiescherm" het knooppunt "Vormgeving en persoonlijke instellingen" uit en selecteer "Achtergrond wijzigen …". Gebruik de knop Bladeren om de afbeeldingen te vinden waarvan u dia's wilt maken en kopieer ze naar een aparte map. Vink de vakjes naast elke afbeelding aan. Selecteer in de lijst "Afbeelding wijzigen elke …" de framesnelheid.

Stap 5

Om mobiele achtergronden in XP en Vista te maken, moet u hulpprogramma's van derden gebruiken. Download het programma van de website van de fabrikant https://www.wallpaperchanger.de/ en installeer het op uw computer. Gebruik de knop Openen / Toevoegen om afbeeldingen aan de diavoorstelling toe te voegen. Druk vervolgens op Opties en ga naar het tabblad Achtergrond. Stel in het gedeelte Bureaubladachtergrond wijzigen de framesnelheid in.

Op het tabblad Formaat wijzigen / Tegels kunt u de grootte en resolutie van de afbeelding wijzigen.

Aanbevolen: