Een Bestand Sluiten

Inhoudsopgave:

Een Bestand Sluiten
Een Bestand Sluiten

Video: Een Bestand Sluiten

Video: Een Bestand Sluiten
Video: Microsoft Outlook PST bestand Koppelen en sluiten 2024, Mei
Anonim

Bijna iedereen kan een bestand of programma openen op een pc. Maar met hun sluiting ontstaan er vaak problemen. Soms kan het programma gewoon "bevriezen" en niet sluiten, en soms kan het in de hoofdtekst van het programma zelf erg moeilijk zijn om het afsluitproces te begrijpen.

Een bestand sluiten
Een bestand sluiten

Noodzakelijk

Basisvaardigheden voor personal computers

instructies:

Stap 1

Let op de rechterbovenhoek van het geopende venster (of het nu een bestand is of software die moet worden gesloten). Er moet een sluitpictogram zijn (in de vorm van een kruis, anders - X). Om het bestand te sluiten, klikt u er eenmaal op met de linkermuisknop.

Stap 2

Als er geen sluitpictogram in de rechterbovenhoek van het venster staat, moet u het in andere hoeken zoeken en er vervolgens ook op klikken met de linkermuisknop.

Stap 3

U kunt ook het "Start" -paneel oproepen, een actief bestand of programma zoeken in de tabbladen. Klik eenmaal met de rechtermuisknop op het tabblad en selecteer "Sluiten" uit de lijst met acties die verschijnt.

Stap 4

Als het programma in de modus Volledig scherm wordt uitgevoerd (dat wil zeggen, zonder raamkozijn), drukt u op de sneltoets "Alt + F4" om het af te sluiten. Deze opdracht is voor het snel sluiten van een bestand of programma.

Stap 5

Het sluiten van het bestand kan moeilijk zijn als het programma niet reageert. Dan is het noodzakelijk om op de toetsencombinatie "Ctrl + Alt + Delete" op het toetsenbord te drukken ("Delete" kan anders "Del" worden genoemd). Na het klikken wordt Taakbeheer geopend. Het heeft tabbladen waaruit u "Toepassingen" moet selecteren. Er verschijnt een lijst met momenteel actieve applicaties (programma's). Hieruit moet u de toepassing zoeken en selecteren (met één klik van de linkermuisknop) die u wilt stoppen (sluiten). Klik vervolgens op de knop "Taak beëindigen", die zich onderaan het venster Taakbeheer bevindt. De aanvraag wordt met geweld stopgezet.

Aanbevolen: