Het Startscherm Wijzigen In Windows7

Inhoudsopgave:

Het Startscherm Wijzigen In Windows7
Het Startscherm Wijzigen In Windows7

Video: Het Startscherm Wijzigen In Windows7

Video: Het Startscherm Wijzigen In Windows7
Video: Windows 7 wachtwoord wijzigen 2024, Mei
Anonim

Het opstartscherm in Windows-besturingssystemen is een afbeelding die op het beeldscherm wordt weergegeven tijdens het opstarten van het systeem (de computer aanzetten). De standaardopstartafbeelding kan een afbeelding zijn van de fabrikant van een pc of een standaardschermbeveiliging van het Windows-besturingssysteem. De gebruiker kan het opstartscherm afbeelden.

Hoe het startscherm in windows te veranderen7
Hoe het startscherm in windows te veranderen7

instructies:

Stap 1

Om de opstartschermbeveiliging in Windows 7 te wijzigen, opent u het menu Start en plaatst u de tekstcursor op de regel "Zoek programma's en bestanden" door er eenmaal met de linkermuisknop op te klikken.

Stap 2

Typ het commando "regedit" in de zoekbalk en klik in de lijst met resultaten één keer met de linkermuisknop op de regel "regedit.exe". Het venster voor het bewerken van het register wordt geopend.

Stap 3

Vouw in het registernavigatiegebied de map "HKEY_LOCAL_MACHINE" uit door eenmaal met de linkermuisknop op de pijl links van de naam te klikken. Open vervolgens achtereenvolgens de volgende mappen: "SOFTWARE", "Microsoft", "Windows", "CurrentVersion", "Authentication", "LogonUI".

Stap 4

Selecteer in de geopende map de regel "Achtergrond" door er eenmaal met de linkermuisknop op te klikken. De registerinstellingen verschijnen in het weergavegebied aan de rechterkant.

Stap 5

Ook via het standaard registerzoeksysteem kom je snel bij de gewenste instellingen. Om dit te doen, drukt u op de toetsencombinatie "Ctrl + F" op uw toetsenbord en typt u "OEMBackground" in het tekstvak "Zoeken".

Stap 6

Klik met de rechtermuisknop op de regel "OEMBackground" en selecteer "Wijzigen …" in het contextmenu dat verschijnt. Het dialoogvenster DWORD-waarde (32-bits) bewerken verschijnt.

Stap 7

Wijzig in het tekstvak "Waarde" van het venster dat verschijnt "0" in "1" en klik op de knop "OK". Sluit vervolgens de register-editor.

Stap 8

Open de bibliotheek "Computer", ga naar het lokale station C (of een ander station waarop het besturingssysteem is geïnstalleerd), open de map "System32" en vervolgens de submap "oobe".

Stap 9

Maak in de map die opent een submap "info". Om dit te doen, klikt u op een lege ruimte in het weergavegebied, beweegt u de muiscursor over de regel "Nieuw", selecteert u "Map" en voert u de naam "info" in.

Stap 10

Maak in de aangemaakte map "info" nog een submap "backgrounds", volgens de instructies van stap # 9.

Stap 11

Plak in de aangemaakte submap "achtergronden" het afbeeldingsbestand dat u als opstartschermbeveiliging wilt installeren. Open hiervoor de map met het gewenste bestand, klik er eenmaal met de linkermuisknop op en druk op de toetsencombinatie "Ctrl + C" op het toetsenbord. Ga dan naar de aangemaakte map "achtergronden" en druk op de toetscombinatie "Ctrl + V".

Stap 12

Hernoem het gekopieerde afbeeldingsbestand door er met de rechtermuisknop op te klikken en de regel "Naam wijzigen" te selecteren in het contextmenu dat verschijnt. Voer een nieuwe bestandsnaam in - "backgroundDefault" en druk op de "Enter"-toets op uw toetsenbord.

Stap 13

13 Start de pc opnieuw op om de wijzigingen op te slaan en controleer het opstartscherm.

Aanbevolen: