Hoe Installeer Ik Mac Os

Inhoudsopgave:

Hoe Installeer Ik Mac Os
Hoe Installeer Ik Mac Os

Video: Hoe Installeer Ik Mac Os

Video: Hoe Installeer Ik Mac Os
Video: MAC: How To Install OS X After Formatting Your Hard Drive - Factory Reset / Fresh Reinstall OSX 2024, Mei
Anonim

Apple-softwareproducten zijn eenvoudig en gebruiksvriendelijk, evenals geavanceerde functionaliteit. Elke eigenaar van een pc kan dit besturingssysteem installeren, waarbij hij er van tevoren voor moet zorgen dat de configuratie aan de gestelde eisen voldoet. Het Mac OS-systeem is betrouwbaar en stabiel in gebruik, het uiterlijk van het programma en uitstekende technische ondersteuning, waardoor het de laatste tijd steeds populairder is geworden onder pc-gebruikers, kan niet anders dan tevreden zijn.

Hoe installeer ik mac os
Hoe installeer ik mac os

Noodzakelijk

  • - een computer met een configuratie die niet lager is dan die gespecificeerd op de distributiekit van het geïnstalleerde besturingssysteem;
  • - het besturingssysteem zelf is Mac OS.

instructies:

Stap 1

Voer het installatieprogramma van het macOS-besturingssysteem uit vanaf de media, selecteer de gewenste menutaal, waarin u in de toekomst instructies zult krijgen.

Stap 2

Lees de voorwaarden van de licentieovereenkomst goed door. Vink de vakjes aan waar je wilt doorgaan met de installatie en ga akkoord met de servicevoorwaarden van de provider.

Stap 3

Selecteer in het menu voor het kiezen van de installatielocatie die wordt geopend het tabblad "Hulpprogramma's" en selecteer vervolgens het subitem "Schijfhulpprogramma". Er verschijnt een dialoogvenster waarin u op de knop met de opdracht "Wissen" moet klikken. Deze bewerking is vergelijkbaar met formatteren - alle bestanden op uw harde schijf worden verwijderd.

Stap 4

Nadat u uw computer volledig hebt geformatteerd, sluit u het venster Schijfhulpprogramma - u hebt het niet langer nodig. Wanneer het systeem de schijf detecteert, kunt u verder werken door erop te klikken met de muisknop.

Stap 5

Selecteer in het menu "Installatie-informatie" dat verschijnt een configuratie-instelling en vink de juiste vakjes aan. Klik op de knop "Voltooien" en ga verder met het verdere installatieproces.

Stap 6

Wacht tot de controle van de harde schijf op werking en de aanwezigheid van slechte sectoren, het kopiëren en installeren van het MacOS-besturingssysteem naar uw computer is voltooid.

Stap 7

Na het voltooien van de software-installatieprocedure, start u uw computer opnieuw op. Maak vervolgens bij de eerste start alle instellingen die nodig zijn voor de werking in overeenstemming met uw voorkeuren en de configuratie van de bestaande apparatuur.

Stap 8

Wanneer u het systeem verder opstart, zal de installatiewizard aanbieden om de toetsenbordbediening aan te passen, klik op de knop "Doorgaan" in het dialoogvenster. Volg de procedure voor het identificeren van de toetsen door ze in te drukken volgens de systeemvereisten.

Aanbevolen: