Hoe Kom Je Bij Statistieken

Inhoudsopgave:

Hoe Kom Je Bij Statistieken
Hoe Kom Je Bij Statistieken

Video: Hoe Kom Je Bij Statistieken

Video: Hoe Kom Je Bij Statistieken
Video: #1 A/B Test Statistieken: Significantie u0026 Power + Sample Size 2024, Mei
Anonim

Steam is een populair gameplatform. Als je de nieuwste versies van games tijdig wilt ontvangen en je favoriete games wilt spelen met mensen over de hele wereld, download en installeer dan de Steam-client.

Hoe kom je bij statistieken
Hoe kom je bij statistieken

instructies:

Stap 1

Het Steam-platform verzamelt nuttige statistieken over games, die te zien zijn op de officiële website https://store.steampowered.com. Kopieer de link naar het klembord en plak deze in het browservenster, in de adresbalk. Druk op enter om de Steam-website te laden. Zoek het item "Statistieken" in de rechterbovenhoek en klik erop om dit gedeelte te openen. Om ervoor te zorgen dat de statistieken correct in de browser worden weergegeven, moet u de juiste snelheid hebben, aangezien verschillende storingen mogelijk zijn met een lage verbindingskwaliteit.

Stap 2

Basisstatistieken worden op de pagina gepresenteerd. Bekijk de lijst met de meest populaire games op het Steam-platform. Als je een van deze spellen begint te spelen, kun je gemakkelijk veel metgezellen en beschikbare online servers vinden. Om statistieken voor individuele games te zien, ga je naar het gedeelte van de pagina genaamd Gameplay-statistieken. Selecteer je spel en klik op de link. Zo geeft de link voor de game Half-Life 2 gedetailleerde informatie over de game: de gemiddelde speelduur van online games, de populariteit van maps, het aantal doden bij missies, enzovoort.

Stap 3

Voor Team Fortress 2 hebben we statistieken verzameld over wereldwijde missieprestaties, evenals een spelersklassement. Als je jezelf op de lijst met prestaties wilt zien, moet je met je account inloggen op de Steam-website. Het Steam-platform biedt alles wat de moderne gamer nodig heeft. Communicatie met vrienden tijdens het spel, automatische updates, kortingen en bonussen, de laatste statistieken over je favoriete spel, verzameld uit de gegevens van verschillende internetspelers. U kunt op elk moment in de statistieken komen. Het is ook vermeldenswaard dat er kleine serverstatistieken beschikbaar zijn wanneer u zich aanmeldt. Je maakt bijvoorbeeld verbinding met de officiële of alleen de gameserver in het Counter Strike-spel via een speciaal steam-account. Rechts in het venster kun je statistieken zien van actieve spelers en het aantal spelers dat op deze server kan komen.

Aanbevolen: