Hoe Skype Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Skype Te Verwijderen
Hoe Skype Te Verwijderen

Video: Hoe Skype Te Verwijderen

Video: Hoe Skype Te Verwijderen
Video: Hoe u uw Skype account kunt verwijderen 2024, Mei
Anonim

Skype wordt gebruikt om via internet te communiceren. In tegenstelling tot ICQ wordt Skype vaker gebruikt voor videogesprekken dan voor sms-berichten. Als u deze applicatie niet langer nodig hebt, kunt u deze net als elk ander programma verwijderen.

Hoe Skype te verwijderen
Hoe Skype te verwijderen

instructies:

Stap 1

Ga naar het gedeelte 'Programma's en onderdelen'. Dit hulpprogramma kan worden gestart via het "Configuratiescherm", het menu "Start". In het venster dat verschijnt, wordt over een minuut of twee een lijst gevormd met alle toepassingen en hulpprogramma's die op het systeem zijn geïnstalleerd. U kunt ook naar "Deze computer" gaan en in de linkerkolom van de kolom "Programma's toevoegen of verwijderen" klikken.

Stap 2

Zoek Skype in de lijst. Sorteer de lijst alfabetisch door op de titel van deze kolom te klikken, of op installatiedatum, zodat u Skype gemakkelijker kunt vinden. Plaats de muiscursor en selecteer zo de hele regel. Na het selecteren van een toepassing in de lijst, verschijnt een extra item "Verwijderen" boven de lijst in het venstermenu. Klik met de linkermuisknop op dit item om de procedure te starten om het programma van het besturingssysteem te verwijderen. Dit item is mogelijk niet beschikbaar als u niet over voldoende rechten beschikt.

Stap 3

Bevestig het systeemverzoek dat u de geselecteerde toepassing echt wilt verwijderen. Volg de procedure voor het verwijderen van de applicatie totdat een bericht op het scherm verschijnt dat het programma succesvol is verwijderd. De snelkoppeling voor het starten van de toepassing verdwijnt ook van het bureaublad. U kunt naar het lokale systeemstation gaan en de naam van het programma dat u wilt verwijderen in de lijst zoeken. Verwijder vervolgens alle bestanden die in de programmamap staan.

Stap 4

Alle programma's die in het besturingssysteem zijn geïnstalleerd, moeten correct worden verwijderd. Als een programma geen eigen verwijderlink in het startmenu heeft, download dan het hulpprogramma Programma's en onderdelen en verwijder de toepassing met behulp van standaard Windows-hulpprogramma's. In de regel kan de software van een pc worden verwijderd door programma's van derden, maar het besturingssysteem doet dit zelf uitstekend.

Aanbevolen: