Hoe Het Register In Een Bestand Te Bewerken

Inhoudsopgave:

Hoe Het Register In Een Bestand Te Bewerken
Hoe Het Register In Een Bestand Te Bewerken

Video: Hoe Het Register In Een Bestand Te Bewerken

Video: Hoe Het Register In Een Bestand Te Bewerken
Video: HOE kun je PDF's bewerken en opslaan 2024, Mei
Anonim

Het wijzigen van de Windows-registervermeldingen in het Reg-bestand wordt gebruikt om registersleutels en vertakkingen te exporteren en importeren. De informatie in het Reg-bestand wordt onderdeel van het register, dus u moet zich bewust zijn van het potentieel om de prestaties van het hele systeem te verstoren wanneer u deze methode gebruikt.

Hoe het register in een bestand te bewerken
Hoe het register in een bestand te bewerken

instructies:

Stap 1

Maak een nieuw Reg-bestand. Roep hiervoor het hoofdsysteemmenu op door op de knop "Start" te klikken en open de link "Alle programma's". Vouw Accessoires uit en start Kladblok. Maak een nieuw document.

Stap 2

Typ Windows Register-editor versie 5.00 op de eerste regel en laat de tweede leeg. Voer de waarde van de vereiste registersleutel in op de derde regel, met behulp van de haakjes aan het begin en einde van het pad. Voer de waarde van de naam van het geïmporteerde gegevensitem in op de vierde regel van het document dat u aan het maken bent en geef het gegevenstype op achter het gelijkteken (=)-teken. De laatste regel van het nieuwe Reg-bestand moet leeg zijn.

Stap 3

Sla de wijzigingen op en voer het gemaakte Reg-bestand uit met de standaardmethode als een normale toepassing. Autoriseer de uitvoering van de geselecteerde actie in het systeemverzoekvenster dat wordt geopend door op de knop OK te klikken.

Stap 4

Keer terug naar het hoofdsysteemmenu "Start" om de procedure voor het toevoegen van de geselecteerde subsleutel aan het systeemregister te voltooien en ga naar het dialoogvenster "Uitvoeren". Typ de waarde regedit in de regel "Openen" en bevestig de lancering van het hulpprogramma door op OK te klikken.

Stap 5

Definieer de registertak die moet worden bewerkt en open het menu Bestand van het bovenste servicepaneel van het editorvenster. Specificeer het item "Exporteren" om een reservekopie te maken en voer de gewenste waarde in voor de naam van het aangemaakte Reg-bestand in de regel "Bestandsnaam". Gebruik de knop "Opslaan".

Stap 6

Gebruik het minteken (-) voordat u het pad invoert van de systeemregistertak die moet worden verwijderd om deze in het gegenereerde Reg-bestand te verwijderen. Dezelfde methode is ook geschikt voor het verwijderen van registerwaarden, alleen het - (min) teken moet voor het gelijkteken worden geplaatst. Het wijzigen van de naam van een subsectie of de waarde ervan houdt in dat eerst de geselecteerde tak of de waarde ervan wordt verwijderd en opnieuw wordt gemaakt met een nieuwe naam.

Aanbevolen: