Een Videostuurprogramma Vinden

Inhoudsopgave:

Een Videostuurprogramma Vinden
Een Videostuurprogramma Vinden

Video: Een Videostuurprogramma Vinden

Video: Een Videostuurprogramma Vinden
Video: How to download AMD GPU drivers 2024, Mei
Anonim

Voor een stabiele en hoogwaardige werking van videokaarten wordt aanbevolen om geschikte videostuurprogramma's te installeren. Je moet dit proces met alle ernst benaderen, omdat een verkeerde keuze van software kan leiden tot een storing van de videokaart.

Een videostuurprogramma vinden video
Een videostuurprogramma vinden video

Noodzakelijk

  • - Sam-stuurprogramma's;
  • - toegang tot internet.

instructies:

Stap 1

De beste manier om de juiste stuurprogrammaversies te vinden en te installeren, is natuurlijk om ze te downloaden van de officiële website van de fabrikant van uw videokaartmodel. Als u een ATI-videoadapter (Radeon grafische kaarten) gebruikt, gaat u naar https://www.amd.com/ru. Ga naar de pagina Support & Drivers. Zoek het menu Stuurprogramma's downloaden aan de rechterkant van het venster en vul het in

Stap 2

Selecteer eerst een categorie. Voor stationaire computers is het beter om Desktop Graphics te gebruiken. Voer in het volgende veld uw productlijn in, zoals Radeon 7xxx Series. Selecteer uw grafische kaartmodel, bijvoorbeeld Radeon 7200 voor 7250 graphics. Selecteer het besturingssysteem dat op uw computer of laptop is geïnstalleerd en klik op de knop Resultaten bekijken.

Stap 3

Download de Catalyst-softwaresuite. Installeer deze applicatie, start uw computer opnieuw op om de nieuwe instellingen toe te passen en configureer uw grafische kaart. Als u de eigenaar bent van een nVidia-videokaart, bezoek dan de site https://www.nvidia.ru/page/home.html. Open het menu Stuurprogramma's en ga naar Stuurprogramma's downloaden. Vul een soortgelijk menu in en download het nVidia Control Panel-programma. Installeer het en start uw computer opnieuw op.

Stap 4

Als u zelf niet de juiste driver kunt kiezen, download en installeer dan het programma Sam Drivers. Voer het bestand RuhThis.exe uit en ga naar het menu "Drivers installeren". Wacht terwijl het hulpprogramma de aangesloten hardware scant en stuurprogrammabestanden ervoor selecteert.

Stap 5

Selecteer een of meer items met betrekking tot de videoadapter met een vinkje en klik op de knop "Installeren". Selecteer de optie Standaardinstallatie in het pop-upmenu. Start je computer opnieuw op en pas de instellingen voor de videokaart aan. Houd er rekening mee dat het beter is om originele programma's uit officiële bronnen te gebruiken.

Aanbevolen: