Het Systeem Herstellen Vanaf De Installatieschijf Installation

Inhoudsopgave:

Het Systeem Herstellen Vanaf De Installatieschijf Installation
Het Systeem Herstellen Vanaf De Installatieschijf Installation

Video: Het Systeem Herstellen Vanaf De Installatieschijf Installation

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Systeemherstel - how to (Consumentenbond) 2023, Februari
Anonim

Er zijn veel manieren om het besturingssysteem in een werkende staat te herstellen. Als het om Windows Vista gaat, kunt u het beste de installatieschijf voor dat systeem gebruiken.

Het systeem herstellen vanaf de installatieschijf installation
Het systeem herstellen vanaf de installatieschijf installation

Het is nodig

Windows Vista of Seven installatieschijf

instructies:

Stap 1

Open de lade van het dvd-station en plaats de schijf met de installatiebestanden van Windows Vista. Start uw computer opnieuw op door op de toetsen Ctrl, alt = "Image" en Del of de Reset-knop te drukken. Houd onmiddellijk na het inschakelen van de pc de Delete-toets ingedrukt. Na een tijdje wordt het BIOS-menu van het moederbord geopend.

Stap 2

Ga naar het menu Boot Device en open het submenu Boot Priority. Zoek het item Eerste opstartapparaat en stel de parameter Interne dvd-rom ernaast in. Keer terug naar het hoofdmenu en selecteer het item Opslaan en afsluiten. Nadat de computer opnieuw is opgestart, verschijnt het bericht Druk op een willekeurige toets om op te starten vanaf cd. Voltooi de vereisten door op een willekeurige toets op het toetsenbord te drukken.

Stap 3

Wacht terwijl Windows Vista Setup de vereiste bestanden voorbereidt. Open het menu Geavanceerde herstelopties. Selecteer eerst "Opstartherstel". Bevestig de start van dit proces en wacht tot het is voltooid. Als het besturingssysteem na het opnieuw opstarten van de computer niet start, herhaal dan de procedure voor het openen van het menu "Extra herstelopties".

Stap 4

Selecteer "Systeemherstel". Klik in het venster dat verschijnt op de knop "Volgende". Selecteer nu het eerder gemaakte systeempunt. Als het controlepunt dat u nodig hebt niet in de lijst staat die verschijnt, vinkt u het vakje naast Andere herstelpunten weergeven aan. Selecteer het gewenste systeemarchief en klik op de knop "Volgende". Klik op de knop "Ja" om de start van het systeemherstelproces te bevestigen.

Stap 5

Probeer verschillende controlepunten te gebruiken als Windows Vista niet kan worden hersteld met het geselecteerde archief. Als u een image van de systeempartitie gebruikt om het besturingssysteem te herstellen, selecteert u "System Image Restore". De beschreven methode is geschikt voor het herstellen van Windows Seven OS.

Populair per onderwerp