De Sleutel Wijzigen In Windows

Inhoudsopgave:

De Sleutel Wijzigen In Windows
De Sleutel Wijzigen In Windows

Video: De Sleutel Wijzigen In Windows

Video: De Sleutel Wijzigen In Windows
Video: taal wijzigen in Windows 10 2024, Mei
Anonim

Er zijn veel manieren om uw Windows-productlicentiesleutel te wijzigen. Het is gemakkelijk om dit te doen, het is veel moeilijker om een sleutel te vinden die de Microsoft Update-controle doorstaat. De enige juiste oplossing in dit geval zou zijn om een gelicentieerde versie van het besturingssysteem te kopen.

De sleutel wijzigen in Windows
De sleutel wijzigen in Windows

instructies:

Stap 1

Gewoonlijk is een sleutelwijziging vereist wanneer een gebruiker wil overschakelen van een niet-gelicentieerde of niet-geactiveerde versie van Windows naar een gelicentieerde versie, zonder het besturingssysteem opnieuw te installeren en gegevens te verliezen. Er zijn veel hulpprogramma's en programma's, evenals systeembenaderingen waarmee u de Windows-sleutel kunt vervangen.

Shareware KeyChanger Met Windows kunt u uw productsleutel met één klik wijzigen. Klik tegenover de Windows-toets in het hoofdvenster van het programma op de knop Wijzigen en voer een nieuwe sleutel in, klik vervolgens op dezelfde knop Wijzigen in het nieuwe venster.

XP Key Changer is een volledig identieke oplossing voor Windows XP. Met het hulpprogramma kunt u de Windows-sleutel in een paar seconden wijzigen, terwijl het u de oude sleutel laat zien als u deze wilt opschrijven en opslaan voor gebruik voor welk doel dan ook. XP Key Changer ondersteunt alle Service Pack-edities.

Met KeyUpdateTool kunt u, net als bij eerdere programma's, de sleutel wijzigen in Windows XP.

Stap 2

Voor systemen die activering vereisen, is de manier om de Windows-sleutel te wijzigen als volgt: u moet verbinding maken met internet, de activering starten en "Activeren via internet" selecteren. Nadat u het verzoek om zich als Microsoft-client te registreren hebt geweigerd, gaat u verder met de registratieprocedure en als de foutmelding "Uw sleutel is een maximum aantal keren gebruikt" in het geopende venster verschijnt, voert u een nieuwe sleutel in en klikt u vervolgens op "Volgende".

Stap 3

Ga in Windows 7 naar Start en typ CMD in het veld Bestanden en programma's zoeken. Klik met de rechtermuisknop op de toepassing cmd.exe en selecteer Als administrator uitvoeren in het contextmenu. Voer in het venster dat verschijnt de opdracht slmgr.vbs /upkslmgr.vbs / ipk in. De eerste opdracht verwijdert de Windows-sleutel en de tweede voegt een nieuwe toe. U ziet een bericht dat de update is gelukt. Ga vervolgens naar "Configuratiescherm" en selecteer het item "Systeem". Zoek in het venster dat verschijnt de link om Windows te activeren en klik erop. Voer in het activeringsvenster de Windows-sleutel in en controleer deze online om de activering te voltooien.

Stap 4

Voor computers met een volumelicentie zijn er uitgebreide instructies voor het wijzigen van de licentiesleutel, beschreven op de officiële Microsoft-ondersteuningssite:

Aanbevolen: