Hoe Windows Te Activeren Na Upgrade

Inhoudsopgave:

Hoe Windows Te Activeren Na Upgrade
Hoe Windows Te Activeren Na Upgrade

Video: Hoe Windows Te Activeren Na Upgrade

Video: Hoe Windows Te Activeren Na Upgrade
Video: HOE KAN IK WINDOWS ACTIVEREN? | TechTime 2024, Mei
Anonim

Als u een versie van een Windows-systeem activeert, weet u zeker dat u een legitieme kopie van dat systeem gebruikt. Hiermee kunt u ook belangrijke updates en stuurprogramma's downloaden van een Microsoft-server. U kunt uw versie van het systeem activeren via internet of uw telefoon.

Hoe Windows te activeren na upgrade
Hoe Windows te activeren na upgrade

Noodzakelijk

  • - Computeren;
  • - Internet toegang.
  • - telefoon.

instructies:

Stap 1

Activeer via een internetverbinding. Klik op de knop Windows-activeringsmelding in de meldingsbalk om de activeringswizard te starten. Als u deze melding niet ziet, klikt u op de knop "Start", vervolgens op "Alle programma's" en "Accessoires".

Stap 2

Selecteer "Systeemwerkset" en klik op de knop "Windows-activering" om de activeringswizard te starten. Klik op "Ja, activeer het systeem via internet". Druk op de knop Privacyverklaring voor Windows-activering lezen. Bestudeer deze link en klik en klik op de knop "Volgende".

Stap 3

Ga akkoord met het item "Ja, ik wil het systeem registreren en activeren" als u tegelijkertijd Windows wilt registreren en activeren. Klik op de link "Activeer alleen het systeem" als u alleen het systeem wilt activeren. Klik op de link "Geheimhouding voor Windows-registratie lezen".

Stap 4

Volg de "terug"-link na het lezen van de privacyverklaring om terug te keren naar het vorige scherm als u aanvullende voorwaarden voor de installatie wilt opgeven. Als alles bij u past, klikt u op "Volgende". Vul uw contactgegevens in op het registratieformulier. Voer desgevraagd de activeringssleutel voor uw systeem in en klik op "Volgende". De verbinding wordt tot stand gebracht en het systeem wordt geactiveerd. Klik op "OK" nadat de activering is voltooid en u ontvangt het volgende bericht: "U hebt uw exemplaar van Windows met succes geactiveerd."

Stap 5

Gebruik ook je telefoon om hetzelfde te doen. Volg dezelfde stappen als voor activering via internet, gebruik het menu "Windows per telefoon activeren" pas nadat u de privacyverklaring hebt gelezen. Klik op "Volgende" en "Ok". Zodra het proces is voltooid, ziet u onmiddellijk een melding over het einde van de activering van uw exemplaar van het systeem.

Aanbevolen: