Hoe Windows 7 Te Activeren

Inhoudsopgave:

Hoe Windows 7 Te Activeren
Hoe Windows 7 Te Activeren

Video: Hoe Windows 7 Te Activeren

Video: Hoe Windows 7 Te Activeren
Video: How to Activate Windows 7 for FREE 2024, Mei
Anonim

Om het gelicentieerde Windows 7-systeem te gebruiken, volstaat het niet om het te downloaden en te installeren. Het is ook noodzakelijk dat het systeem is geauthenticeerd, dat wil zeggen dat het moet worden geactiveerd. Dit kan gratis.

Hoe Windows 7 te activeren
Hoe Windows 7 te activeren

Noodzakelijk

  • - Internetverbinding;
  • - Windows 7-systeem;
  • - sleutels voor activering.

instructies:

Stap 1

Download eerst Windows 7, bij voorkeur van de officiële website, d.w.z. samen met de activeringssleutels, en installeer. Vervolgens moet u het systeem op authenticiteit controleren, zodat u later kunt profiteren van updates voor dit systeem.

Stap 2

Verbind uw computer met internet. Schakel eerst de update uit om het systeem te activeren. Klik op de knop "Start", klik met de rechtermuisknop op "Computer" en vervolgens op "Eigenschappen". Een venster met de titel "Systeem" verschijnt op het computerscherm. U hebt het tabblad Windows Now activeren nodig.

Stap 3

Voer in het venster dat verschijnt de activeringssleutel van Windows 7 in en klik op de virtuele knop "Volgende". Nadat de sleutel is geverifieerd, verschijnt het venster "Windows activeren" op het scherm. Klik in dit venster op het tabblad "Online een nieuwe productsleutel kopen".

Stap 4

Vervolgens wordt de officiële Microsoft-website geopend in de browser. Om een nieuwe sleutel te verkrijgen, volgt u de instructies op de website om de authenticiteit van het systeem te verifiëren. Download "Windows Activation Update" en installeer om het systeem te verifiëren.

Stap 5

Nadat u alle componenten hebt geïnstalleerd, klikt u op de knop "Doorgaan" op de officiële Microsoft-website om de authenticiteit van het systeem te bevestigen. Voer vervolgens de sleutels in totdat Windows 7 is geactiveerd.

Aanbevolen: