Een Tabel Bijwerken

Inhoudsopgave:

Een Tabel Bijwerken
Een Tabel Bijwerken

Video: Een Tabel Bijwerken

Video: Een Tabel Bijwerken
Video: gelijkmatige toename of afname in een tabel 2024, Mei
Anonim

De tabel is een van de belangrijkste elementen van de database, die de belangrijkste informatie bevat. Alle andere database-objecten zoals queries, rapporten, etc. zijn gebouwd op basis van tabellen.

Een tabel bijwerken
Een tabel bijwerken

Noodzakelijk

vaardigheden in het werken met MySql

instructies:

Stap 1

Gebruik de opdracht Bijwerken om de records in de tabellen bij te werken. U kunt deze opdracht als volgt samenstellen: Update en voer vervolgens de vereiste parameters in voor het bijwerken van de databasetabel.

Stap 2

Stel de prioriteit van deze opdracht in, bijvoorbeeld, Low_priority wordt ingesteld wanneer het bijwerken van de tabel wordt uitgesteld totdat andere scripts aan de tafel werken.

Stap 3

Stel indien nodig de parameter Negeren in, als de tabel unieke velden heeft en tijdens de update een dubbele waarde verschijnt, wordt de opdracht niet voltooid en veranderen deze waarden niet.

Stap 4

Voer een naam in voor de tabel, gebruik hiervoor de parameter Tbl_name. Stel vervolgens het trefwoord Set in, voeg daarna de lijst met te actualiseren velden toe, evenals de bijgewerkte veldwaarden zelf in de volgende vorm: Set "Voer de veldnaam in" = 'waarde'. Als u bijvoorbeeld het veld Land in alle records van de tabel Gebruikers wilt bijwerken, voert u de opdracht uit: Update 'users' set 'country' = 'USA'. Als de nieuwe waarde die is toegewezen door de opdracht Bijwerken vergelijkbaar is met de oude, wordt dit veld niet bijgewerkt.

Stap 5

Gebruik het volgende voorbeeld om de leeftijd van alle gebruikers in de tabel met één jaar te verhogen: Update 'gebruikers' Stel 'leeftijd' = 'leeftijd' + 1 in. Op dezelfde manier kunt u elke rekenkundige bewerking uitvoeren met de numerieke waarden van de tabel, d.w.z. gegevens bijwerken met vermenigvuldigen, delen, aftrekken of optellen.

Stap 6

Gebruik de parameter Waar om de selectiecriteria op te geven voor de records die moeten worden gewijzigd. Gebruik de parameter Limit om het maximum aantal veranderbare regels in te stellen. U kunt bijvoorbeeld de eerste vijf records in een tabel bijwerken met het volgende commando: Update 'users ’Set‘ age ’=‘ age ’+1 Limit 5.

Aanbevolen: