Hoe Maak Je Een Opdrachtblok In Minecraft

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Opdrachtblok In Minecraft
Hoe Maak Je Een Opdrachtblok In Minecraft

Video: Hoe Maak Je Een Opdrachtblok In Minecraft

Video: Hoe Maak Je Een Opdrachtblok In Minecraft
Video: Minecraft hoe krijg je een command block 2024, April
Anonim

Het opdrachtblok is nodig in Minecraft om een opdracht te verzenden wanneer deze van een redstone wordt ontvangen. Het helpt de makers van de kaarten om krachtigere opties te krijgen. Daarom zijn veel spelers geïnteresseerd in het maken van een opdrachtblok in Minecraft.

Hoe maak je een opdrachtblok in Minecraft
Hoe maak je een opdrachtblok in Minecraft

instructies:

Stap 1

Het opdrachtblok kan, rekening houdend met de functionaliteit ervan, helaas niet in Minecraft worden gemaakt, zoals alle andere blokken. Er zijn echter andere manieren om het te krijgen.

Stap 2

Als u de maker van de server bent, kunt u het opdrachtblok veilig gebruiken. U kunt het ook krijgen als u beheerdersrechten krijgt.

Stap 3

Maar zelfs als je geen eigen Minecraft-server hebt, of je hebt geen vriend die je beheerder kan maken, kun je een opdrachtblok maken met behulp van cheatcodes. Om dit te doen, moet je echter spelen op een server die het gebruik ervan ondersteunt. Gebruik hiervoor het / give @p command_block commando,

Stap 4

Om het opdrachtblok in mtsltiplayer te laten werken, opent u het bestand server.properties in Kladblok en schrijft u enable-command-block - true.

Stap 5

Als het je is gelukt om een opdrachtblok in Minecraft te maken met beheerdersrechten of cheats, open dan in de creatieve modus de interface met de rechtermuisknop. Hier kunt u de gewenste opdrachten invoeren. Uw verzoek wordt vervuld wanneer u het bijbehorende opdrachtblok activeert met een rode steen.

Stap 6

Door het opdrachtblok te gebruiken met behulp van geschreven opdrachten, kun je de kaart besturen, entiteiten van het geselecteerde type doden, berichten in de chat schrijven, zowel aan één als aan alle spelers tegelijk.

Stap 7

Als u een opdrachtblok in Minecraft hebt gemaakt, moet u de opdrachten kennen om het te gebruiken. Een volledige lijst met verzoeken is te vinden in de game-encyclopedie op minecraft-ru.gamepedia.com.

Aanbevolen: